• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini emziremeyenler:( bende sizdenim maleseffff

amaannn ne kadar detli anne varmış bi konu açtım bir ben değilmişim üzülen ama keşke benim gibi annelerin sayısının az olmasını inanın daha çok isterdim tüm bebekler anne sütüyle büyüsün bugün gece aldım uykudan hafif uyanır gibiydi bir iki emer gibi oldu o bile mutlu etti beni sabahda altını açtım yatarken vereyim dedim ama siz sürekli böyle vermeyin orta kulak iltihabı yapıyomuş neyse bayağı emdi gündüz denedim emmek yerine güldü etrafa baktı bir iki tuttu böyle böyle alışır umarım geri bu arada bebeklerin diş çıkarırken emmeyi bıraktığını bilmiyordum oğlum diş çıkarıyor şişti diş etleri ve çok kaşıyor beni bile ısırmaya çalışıyor eğer bundansa ve geçiciyse çok mutlu olurum bir ay emmesin ben savaşırım damla damla yada 5 yudumla idare ederim yeter ki geri dönsün bana tüm bebeklerinizi öpüyorum hemde kokulu kokulu

amaannn ne kadar detli anne varmış bi konu açtım bir ben değilmişim üzülen ama keşke benim gibi annelerin sayısının az olmasını inanın daha çok isterdim tüm bebekler anne sütüyle büyüsün bugün gece aldım uykudan hafif uyanır gibiydi bir iki emer gibi oldu o bile mutlu etti beni sabahda altını açtım yatarken vereyim dedim ama siz sürekli böyle vermeyin orta kulak iltihabı yapıyomuş neyse bayağı emdi gündüz denedim emmek yerine güldü etrafa baktı bir iki tuttu böyle böyle alışır umarım geri bu arada bebeklerin diş çıkarırken emmeyi bıraktığını bilmiyordum oğlum diş çıkarıyor şişti diş etleri ve çok kaşıyor beni bile ısırmaya çalışıyor eğer bundansa ve geçiciyse çok mutlu olurum bir ay emmesin ben savaşırım damla damla yada 5 yudumla idare ederim yeter ki geri dönsün bana tüm bebeklerinizi öpüyorum hemde kokulu kokulu[/QUOT

evet benimki de diş çıkarıyor,ondan olabilir bırakması,ama sonra ya hiç almazsa,ya sütümüz olmazsa,arz talep meselesi sonuçta,emmezse niye süt olsun ki,sevindim sen ve bebişin adına,umarım benim kuzum da emmeye tekrar başlar...

tekrar başladığı yok canım nerdeeee saadece gönül eğlendiriyor nerde eski emmesi lıkır lıkır :(((((((

Back