inan çok üzüldüm ama sütüm yetmiyooo olayını kabul etmiyorum ben.Daha hamilelikte beslenmene dikkat edeceksin Bebeğin bulmuş tabi biberonun cukur cukur alıştı seni tabbii emmez.Kaşıkla vrseydin ya senden alacağı 1 damla bile yeter ona emin ol.....Kendinide üzme daha lohusa sayılırsın sen.Yediklerine dikkat ediyormusun ılık ve sulu gıdalar yemeye çalış....stres anne sütünü etkileyen en önemli faktör.Relax ol al bebişini kucağına sıyrıl içindeki negatıflıkten....
hoşgeldin canım armamıza mkaç aylık ..........
kızlar benim oğlum beni tamamen bıraktı sayılı8r sütüm yetmiyordu doymuyordu doktor mamaya başladı şimdi sadece mama istiyor göüsümü verince bir çığlık basıyoır ki görmeyin sütüm az demek ki çok üzülüyorum oysa ne kadar çok istiyordum emzirmeyi bazı anneler emzirmekten sıkıldım diyor oysa ki yavruları için ne kadar güzel bişey yaptıklarının farkında deüğiller keşke benim bebeğim göğsümüğ çekince feryat etse ağlasa ama nerde şimdiş elimle sağıp içiriyorum o da ne çıkarsa elektrikli pompa işe yaramadı napalım benim bebeğimin anne sütüğ kısmeti bu kadarmış ama içimde öyle büyük bir burukluk var ki galiba hazmedemiyorum çok zoruma gitti bebeğimi bile doyuramadım nasıl bir anneyim ben dilerim tüm bebekler anne sütüyle büyür
Merhaba Selcan,
Üzüntünü anlayabiliyorum çünkü ben şimdiden başladım acaba sütüm yetecek mi endişesi taşımaya. Şu an 35. haftalık hamileyim. Senin doğum şeklin neydi? Kfama takılan iki soru var. Acaba sütün az gelmesi ya da az gelmesi sezeryan olanlar da daha mı çok oluyor? Bir de göğüsün küçük olması sütün miktarını ve emzirmeyi etkiliyor mu?
inan bende çok üzülüyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor sütü yeten anneler yetmeyenin halini asla anlayamaz söylediklerini yapmış olma ihtimalimizi bi düşün istersen bizim aklımıza da gelmiştir kaşık falan biraz duyarlı olsak manevi destek olsak yeter dedim ya emziremeyen annelerin psikolojisini kimse anlayamaz yorum yaparken nolur düşünerek yapalım yinede cevap yazdığın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?