• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bebeğini düşük yapmış hanımlar ankete buyrun eşinizde morfolojik bozukluk var mıydı?

bebeğini düşük yapmış hanımlar ankete buyrun eşinizde morfolojik bozukluk var mıydı?

• eşimde morfoloji %0 dı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
bebeğini düşük yapmış hanımlar ankete buyrun eşinizde morfolojik bozukluk var mıydı? kendimiz araştıralım bakalım morfoloji düşük ilişkisini forumumuzda

canım ben düşük yapmadım ama bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
bizde morfoloji %9 yni sınırdaydı

dr ların web sitelerini okuduğumda düşükle morfoloji arası ilişki kurmamışlar ama forum sayfalarımıza baktığımda genelde düşük yapanlarda morfoloji sorunu var yada bana oyle geliyor. bilmiyorum bunun için anket yapalım dedim belki bişeyler buluruz

dr ların web sitelerini okuduğumda düşükle morfoloji arası ilişki kurmamışlar ama forum sayfalarımıza baktığımda genelde düşük yapanlarda morfoloji sorunu var yada bana oyle geliyor. bilmiyorum bunun için anket yapalım dedim belki bişeyler buluruz

bizde morfoloji sorunu var ama ne hamile kaldım ne de düşük yaptım :50::50::50::50:

%4 ün altında değilde % 14 ün altındamı yapsaydım acaba 3. seçeneği.

bende dusuk yaptım ama satla uyumsuzdu bebegım 1-2hafta geriden gelıyorduk.sata gore 8 haftalıktı ama usgye gore 6+4luk gibi bişeydi.. hiç test yapmak aklımıza gelmedi..doktorum 3ay korunma verdi eylül ekım gibi yenıden calısmalara baslıcaz.. hem bana hem eşime test yaptırmayı dusunuyorum acıkcası..

ben de düşük yaptım bebeğimin kalbi durdu eşimde eskiden varikosel vardı o zaman morfoloji sorunu vardı ama sonra düzeldi
,

Back