bebeğini çarşafta sallayan anneler yardım!...

oğlum 8 aylık oldu hala çarşafta sallıyoruz hatta bu yüzden bebek hamağı aldık çarşaftan hiç bir farkı yok ama onu bile kabul etmedi elimizde sallayıp dalınca oraya koyup sallıyoruz çaktırmadan oraya yatırıp ağlatmayı denedim ninni söyledim şevkat gösterdim ama yok sonuç alamadım hala elde sallıyoruz napıcam bilmiyorum artık iyice agarlaştı çok yoruluyorum sürekli kilo kaybediyorum sırtım omuzlarım çok kötü tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canım ben aynı sorunu yaşadım tracy hogg Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını al ve sadece uyku bölümünü oku. İnan anlatarak falan olmaz uyku çok komplike bişey çok fazla bağlı unsuru var. Bundan sonra süreç biraz Zorlu olur ama inan yaşadıklarından daha zor değil. Bebeğin kendi başına uyumayı bilmiyo bunu öğrenince tracy ye dua edersin. İnternetten araştırıp yapayım deme sakın ben öyle başladım bir sürü yanlış bilgi var doğal olarak hatalı şeyler yaptım kitabım geldi okuyunca düzelttim duzelttikce toparladı. Ben çok fazla uyku eğitimi teknigi araştırdım en mantıklısı bu geldi. Bebeğin duygularını da önemseyen bağlanma duygusunu zedelemeyen bir teknik. Bu tekniği değil başka tekniği uygulayacaksan bile kesinlikle kitabını al ve oku. Bu arada kitabı biraz pahalı gelebilir ikinci el sitelerinden de bakabilirsin.
Zebramo
Letgo
Tutumlu anne
Dolap vb uygulamalardan Uygun fiyata alabilirsin.
Benim artık uykusuzluktan yaşama sevincim kalmamıştı kemiklerim sizliyodu . Uyuduğu ilk gün resmen iyileşmiş olarak kalktım . Zorlu bi süreç aglicak çünkü anne ben böyle uyumuyodum , böyle uyumayı bilmiyorum çok uykum var demek bu.
Allah kolaylık versin zor . 8. Ayda zaten uyku gerilemesi var ama siz fark etmemissinizdir sürekli sorun yaşadığınız için.

Benim kizimda 5 . Ayina girecek ve malesef hep elde sallayarak uyutuyoruz nasil kurtulacagimizi bilmiyoruz aglatmakta istemiyoruz . İsede yaramiyor zaten lütfen boyle olup bıraktıran varsa yazsin

Evet aynı sorunla burdayım. İkiz 3ay 10günlük kolik ve prematüre bebeklerim var. Gaz sancıları var diye salladık ... tek öyle susuyorlardı. İlk zamanlar sadece gaz sancıları zamanı sallıyorduk. Şimdi virüs gibi kalkmadan yatmaya kadar sallama mod . 4 kişi az geliyor bakmaya. Yorgunluktan bayılmak üzere yazıyorum bunları... yemek yemeye zaman bulamıyorum , süt nasıl olacak böyle bilmiyorum. Saat akşam 9ancak yedim ... Ne oldu ne zaman bitti , nasıl bitti bu sallama acaba ? Ya da bitti mi... çok umutsuz hissediyorum. Arabaya bindirdik yok, bebek arabası ile gezdirdik yok, çingene salıncağı kurduk yok, bebek hamağı aldık yok, kanguru ile gezdirdik yine yok... ben bitik haldeyim ..
Nasil durumunuz biraktirabildiniz mi bizde ayni durumdayiz biraktiramiyoruz

Back