İlk once carsafta salliyorduk yine.uyumasina yakin ayagima alip orda salliyordum.sonra carsafi tamamen biraktim.emerken memede sakinlesince ayagima aldim.aglayinca memeye,sustugunda ayagima aldim.boyle boyle ayagimma alistirdim.ama simdi 2.5 yasinda sallamiyorum.4 -5 aydir kendi yatip uyuyor Allahima cok sukur
İlk once carsafta salliyorduk yine.uyumasina yakin ayagima alip orda salliyordum.sonra carsafi tamamen biraktim.emerken memede sakinlesince ayagima aldim.aglayinca memeye,sustugunda ayagima aldim.boyle boyle ayagimma alistirdim.ama simdi 2.5 yasinda sallamiyorum.4 -5 aydir kendi yatip uyuyor Allahima cok sukur
canım meme-ayak taktiği derim ben de . canım ben 5 ay sabah 6 gece 12 salladım asla uyumuyordugazı asla çıkmazdı, ayakta asla durmazdı bide bebek hamağı gibi bişey almıştık sizin gibi önce bayıltıp sonra poposu hisstmeden o hamağa yatırır devam ederdik sonra 5. ay bitince bir gün resmen ayağımda uyudu inanamadım canım sana tavsiyem başbaşayken huzurluyken ayağı dene, durmadı meme , tekrar, ama ağlatma onlar zamanını biliyor, sadece bize ihtiyaçları var. canım asla sinirlenmemeye çalış inan herşey geçiyor, asla bebeğine yumuşak davranmamazlık yapma önemli şey onun psikolojisi ben de aşırı çektim bileğimde sallamaktan sinir sıkışması olmuş asla uyumazdı gündüz 5 dk. falan ama şimdi o azgın çocuk melek oldu. bence başta çok çeken anne sonra herkesten çok rahata eriyor aman canım sinirlenme ve yansıtma Allah kolaylık versin.
Hic konusmuyor degil.sadece cumle kuramiyiruz bi turlu.kelime olarak isteklerini anlatabiliyor aslinda.uzun uzun birsey anlatinca onlar anlasilmiyor.gozumun icine bakarak tekrarliyor anlamam icin ama yok anlasilmiyor.bu durumda beni inanilmaz uzuyor.herkesin bi derdi var malesef:;(
canım meme-ayak taktiği derim ben de . canım ben 5 ay sabah 6 gece 12 salladım asla uyumuyordugazı asla çıkmazdı, ayakta asla durmazdı bide bebek hamağı gibi bişey almıştık sizin gibi önce bayıltıp sonra poposu hisstmeden o hamağa yatırır devam ederdik sonra 5. ay bitince bir gün resmen ayağımda uyudu inanamadım canım sana tavsiyem başbaşayken huzurluyken ayağı dene, durmadı meme , tekrar, ama ağlatma onlar zamanını biliyor, sadece bize ihtiyaçları var. canım asla sinirlenmemeye çalış inan herşey geçiyor, asla bebeğine yumuşak davranmamazlık yapma önemli şey onun psikolojisi ben de aşırı çektim bileğimde sallamaktan sinir sıkışması olmuş asla uyumazdı gündüz 5 dk. falan ama şimdi o azgın çocuk melek oldu. bence başta çok çeken anne sonra herkesten çok rahata eriyor aman canım sinirlenme ve yansıtma Allah kolaylık versin.
bazen gerçekten sabrım taşıyo kendimi çok zor tutuyorum sonra çok üzülüyorum sinirlendiğim için ama sallarken akşam ediyoruz hergun aynı bide çok hareketli ve sıkılgan bir çocuk hemen hemen herşeyden sıkılıyor hep farklılık istiyor havalrda soğuk eve tıkıldık dahada bunlıyor çocuk haliyle bende kimseyle görüşmüyorum bütün gün evde ikimizde bunalıyoruz tabi bide uykusu düzensiz olunca hepten içinden çokamıyorum elimizde sallıyoruz yatırıyorum uyanıyo tekrar yatırıyorum tekrar bazen böyle bir kaç sefer uğraşıyoruz özellikle yaptığını düzşünüyorum bazen ama özelikle yapmaz heralde diyorum sonradan dişleri sıkıntı yapıyordur diye üzülüyorum sonra ama asla oğluma zarar vermeyi aklımdan bile geçirmedim sakın yanlış anlaşılmasın sadece bazen dayanamayıp kızabiliyorum ona o kadar. aslında anne babanın bebkliğine benzermiş çocuklarının bebekliği ben ayenen oğluma benziyomuşum annem söylüyor yaşıma kadar uykum çok düzensizmiş çok sıkılganmışım hep ağlarmışım ama yaşımdan sonra kendi kendime oynayan çok uslu bir çocukluk geçirmişim
oğlum 8 aylık oldu hala çarşafta sallıyoruz hatta bu yüzden bebek hamağı aldık çarşaftan hiç bir farkı yok ama onu bile kabul etmedi elimizde sallayıp dalınca oraya koyup sallıyoruz çaktırmadan oraya yatırıp ağlatmayı denedim ninni söyledim şevkat gösterdim ama yok sonuç alamadım hala elde sallıyoruz napıcam bilmiyorum artık iyice agarlaştı çok yoruluyorum sürekli kilo kaybediyorum sırtım omuzlarım çok kötü tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?