- Konu Sahibi peppermint
-
merhaba arkadaslar,
benim dogumum biraz zorlu oldugundan yogun bakimda kalmam gerekti,
bu arada bebegim biberona alismis;
sonra ne yaptiysam veremedim mememi; simdi hic olmazsa anne sutu alsin diye devamli sagiyorum sutumu;
ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum;
merak ettigim uzun sureler bu sekilde begini beslemeyi basarabilen var mi?
simdiden cevaplariniz icin tesekkurler
canım ben de daha yeni anneyim böyle bi tecrübem yok ama neden sorun olsun ki? sen sütünü düzenli olarak sağıp (sanki bebeğini emziriyormuşsun gibi mesela 2-3 saatte bir) bebeğine verdikten sonra sütün de azalmaz, bebeğin de beslenir...başka ne sorun olabilir ki?ayrıca sağma işlemiyle sütün azalması da doğru bişey değilmiş, önemli olan şu; sütünü sağarken göğüs boşalıp da artık süt gelmez olduğunda yine de bi 5 dk boş boş göğsünü sağarsan o zaman beyine daha fazla süt üretmesi için mesaj gidiyo ve sütün azalmıyo...çünkü bebekler memeyi boşalttıktan sonra fazladan boş memeyi emerek bunu yapıyolar ama biz sütü sağarken süt bitince bırakıyoruz sagmayı, sütü zamanla azaltan buymuş...hatta sanırım bu topikte birileri yazmıştı bunu, sen de okumuşsundur, belki de sen yazmıştın hatırlayamadım:)canını bunlara sıkıp da strese girme, rahat ol, bebeğini anne sütüyle besliyosun ya, daha ne dimi:))miniği de benim için öp:)
cnm cok sagol, moral oldun bana.
dedigin topikleri ben de okudum cnm; pompayla sagmak sutu azaltmaz diyenler oldugu gibi, "pompa sutumu bitirdi, damla damla geliyor; tek gogsumden hic gelmiyor..." vs yorumlar da okudum , moralim bozuldu
bir de beni kim gorse "aa boyle ugrasilir mi, emzir mutlaka, ac birak alisir vsss" turlku yorumlarda bulunuyorlar; halbuki benim kizim acikti mi kiyameti kopariyor, o zaman hic de almiyor memeyi,
tokken de oyuncak gibi diliyle biraz oynuyor memeyle, sonra igrenc biseymis gibi itmeye basliyor
dedigin tavsiyeye uyucam cnm
cevabin icin cok cok sagoll
dedigin topikleri ben de okudum cnm; pompayla sagmak sutu azaltmaz diyenler oldugu gibi, "pompa sutumu bitirdi, damla damla geliyor; tek gogsumden hic gelmiyor..." vs yorumlar da okudum , moralim bozuldu
bir de beni kim gorse "aa boyle ugrasilir mi, emzir mutlaka, ac birak alisir vsss" turlku yorumlarda bulunuyorlar; halbuki benim kizim acikti mi kiyameti kopariyor, o zaman hic de almiyor memeyi,
tokken de oyuncak gibi diliyle biraz oynuyor memeyle, sonra igrenc biseymis gibi itmeye basliyor
cevabin icin cok cok sagoll[/
aynı şeyleri yaıyoruz canım.bende tutturamadım hem göğüs ucum yoktu hemde sütüm geç geldi.bende sağıp veiyorum biberonla.ağzı olan konusuyo yok aç bırak yok ille tuttur çıldırıyo acıkınca ya imkansız kıpkırmızı oluyor elim ayagım dolaşıyo.memeyi imkansız almıyo.bende mama takviyesi yapıyorum sütüm akşama bitiyo.aptamil kullanıyorumda başka önereceginz marka var mı
merhaba arkadaslar,
benim dogumum biraz zorlu oldugundan yogun bakimda kalmam gerekti,
bu arada bebegim biberona alismis;
sonra ne yaptiysam veremedim mememi; simdi hic olmazsa anne sutu alsin diye devamli sagiyorum sutumu;
ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum;
merak ettigim uzun sureler bu sekilde begini beslemeyi basarabilen var mi?
simdiden cevaplariniz icin tesekkurler
cevabin icin cok cok sagoll
cevabin icin cok cok sagoll[/
aynı şeyleri yaıyoruz canım.bende tutturamadım hem göğüs ucum yoktu hemde sütüm geç geldi.bende sağıp veiyorum biberonla.ağzı olan konusuyo yok aç bırak yok ille tuttur çıldırıyo acıkınca ya imkansız kıpkırmızı oluyor elim ayagım dolaşıyo.memeyi imkansız almıyo.bende mama takviyesi yapıyorum sütüm akşama bitiyo.aptamil kullanıyorumda başka önereceginz marka var mı
Ben de ilk günler aptamil veriyordum o zaman sütüm çok azdı doktor dedemiz onu tavsiye etti sen neden başka bir marka arayışındasın canım? Benim bebeğim de kıpkırmızı oluyor acıkınca ağlamaktan. Ve memeden iğrenir gibi yapıyor çok üzülüyorum yaaa
Kendini eksik hissetmek... kesinlikle doğru ifade bu,ben de göğüs uçlarımın olmaması nedeniyle,ne denediysem emzirme konusunda başarılı olamadım,neredeyse doğduğundan beri sağarak besliyorum ve artık denemiyorum da emzirmeyi,pes ettim. ama bu şekilde nereye kadar sütüm yeter bilmiyorum,emziremediğim için kendimi eksik,birileri geldiğinde ve gördüğünde ezik hissediyorumyalnız ben günde 4 kez sağıyorum,ortalama 250 cc çıkıyor bir sağmada,sık sağdığımda az çıkıyor,böyle de günde 4 kez az mı sağıyorum acaba,zamanla sütüm kesilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?