bebeğini bakıcıya bırakmak zorunda kalan anneler, gelin dertleşelim

arzu çok haklısın endişelenmekte, yerind eolsam aynı kaygıları ben de yaşardım, insan annesine herşeyi diyor ama kayınvalidesine susuyor, mesela benim annem kızıma normal bisküüvi yedirse kıyameti koparırdım, geçen gittiğimizde almış kızımı önüne, bisküvileri ezmiş, yediriyor, yedirme falan dediysem de sevdi çocuk dedi, inatla yedirdi, ben avucumu ovuşturuyorum ama bişey diyemiyorum

anne ile kayınvalide arasında çok fark oluyor yaa

aynen ole işte bu kadar güzel tarif edilir canım a.s.saolsun eşim yanımdayken o soler solenmesi gerekeni bakar benim suratım asılıo naapsın ama o yokken kotu işte

söyleyin kızlar susmayın alınırlarsa alınsınlar çocukları biz doğurduk onlar değil
beni annem ve kayın valdiem çıldırtıyor her işime karışıyorlar biri emziği çıkar ağzından diyor diğeri sürekli ağzına emzik sokuşturmaya çalışıyor baktım olucak gibi değil annem yanı başımda kaynanam her gün bende şimdi söylüyorum valla kibarca uyarıyorum yeter artık isyanlardayım çünki laelaelaelaelae

solemekte problem yok canım ama kendi annene soyleyebildiğin kadar rahat olamıosun çünkü benim kaynam karı bunu eşimin yanında kullanabilcek potansiyelde

bende oğlumu bakıcıya bırakmak zorundayım oturduğum apartmanda birileri baksa çok memnun olacağım ama ne yazıkki kimse müsait değil.. dışarıdan bi bakıcı bulmak zorundayım ama bu seferde kime güveneceğimm hergün dışarı çıkar al bunun karı var kışı var offff.. eve bakıcı alsam nasıl olur endişelerim varr.. aklımda bi yığın sorun vve soruuuu allahım sen yardımm ettt bana ve benim durumumda olan herkese..

birkere oğlunun adı çko güzelmiş, adıyla yaşasın inşallah, o problemleri inan biz de yaşıuoruz, yerinde olsam evde baktırıırdım, bebek kendi evinde büyüsün, değerli eşyalarını al yatak odasına kitle, burası özel, girilmesinden hoşlanmıyorum de, kapat, ama eş dost akrabanın tavsiyesi üzerine al birisini yoksa çok zor

X