• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğine nesguikli süt veren var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
bebeğim 1 yaşında,ama sade süt içmiyor kakaolu süt denedim geçenlerde içti biraz da olsa, ama sade sütü ne yaptıysam içiremiyorum. nesguikli versem bi sakıncası var mı acaba?

canım bence nesguik ile içmesin.peynir yoğurt tüketiyorsa en azından ordan alır kalsiyumu.sütü hiç içmiyorsa yiyeceklerine kat yada farklı alternatifler bul.sütlü meyveli bisküvili karışım olabilir.sütle sabah krep pişirebilirsin.sütlaç olabilir tabi fazla şeker verilmesi tarftarı değilim ama.ne bileyim arkadaşım sütlü pirinçli çorba yapıyordu hergün onun da bebeği süt içmiyordu.devam sütü kullanabilirsin belki onlardan birinin tadını sever.gece uykuda süt içirmeyi denedin mi? aklıma gelen alternatifler bunlar.Allah kolaylık versin

15 aylık kızımla aynı dertten muzdaribim..bu aralar çilekli süt yapıyorum blendırla pipetle içiyor,bir öneri:)

canım bence nesguik ile içmesin.peynir yoğurt tüketiyorsa en azından ordan alır kalsiyumu.sütü hiç içmiyorsa yiyeceklerine kat yada farklı alternatifler bul.sütlü meyveli bisküvili karışım olabilir.sütle sabah krep pişirebilirsin.sütlaç olabilir tabi fazla şeker verilmesi tarftarı değilim ama.ne bileyim arkadaşım sütlü pirinçli çorba yapıyordu hergün onun da bebeği süt içmiyordu.devam sütü kullanabilirsin belki onlardan birinin tadını sever.gece uykuda süt içirmeyi denedin mi? aklıma gelen alternatifler bunlar.Allah kolaylık versin

gece uyku arasında içiyor sütünü , uynıkken içmiyor malesef. bende alıştırmak istemiyorum esasında kakaolu süte, muzlu ya da çilekli denemek lazım. sabahları menemen yapıorum ekmeğini de bol sütle ıslatıyorum, yaptığım çorbalarına biraz da olsa süt katıyorum, sütlaç da veriyorum bu aralar, içine tarçın ya da reçel atıp tatlandırıyorum.

Back