Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora sordum önermiyoruz dedi ama doğru düzgün yemek yemiyor onu seviyor aceba 2 tane günde yese çokmu zararlı yemeyen çoçuk çok zor artık yesinde onu yesin dediğim birçok ürün oldu ne yapayım aç duruyor siz veriyormusunuz..
her anne idealist annedir. herkes çocuğunun en sağlıklısını en faydalısını yesin ister. ben hiçbir annenin ben üşeniyorum hazır yiyiversin diyeceğine inanmıyorum. mama vermek bile bi anne için vicdan azabı. eminim arkadaşımızda çocuğu yese ekmeğini bile evde kendi yapar. ama yemeyen çocuk zor dur arkdaşlar. yesinde ne yerse yesin der insan bi süre sonra. hepten aç kalmasından iyidir. hazıra bu kadar karşı olan arkdaşlar büyük konuşmayın derim ben.
danino işine gelince ben hiç vermedim. ama yengem veriyordu 1,2 tane. çocukta geyet sağlam maşallah. bir süre böyle gider. zamanla düzelir. merak etmeyin. kolay gelsin.
benim kızım 7 aylık olmak üzere. bende danino ya da içim smart veriyorum günde 1 tane.
yok evde hazırlayın, bir ağlar 2 ağlar susar diye birşey yok! yemeyen çocuk yemiyor.
aç mı kalsın? iştahsız çocuğun halini sadece annesi bilir. yedirebiliyorsan yedir.. yemiyor.
bende biliyorum evde hazırlamayı, ya da hazırlamanın daha sağlıklı olduğunu.
peki illa yoğurt yemi şartmı ???? yemiyorsa yoğurdu yemior, başka şey verin o halde. kalsiyum sadece yoğurtta yok ki. bunu sizi kınamak için söylemiyorum. iyiliğiniz için söylüyorum. sonra çok ahhh edersiniz, ama o zaman da fayda vermez, Allah muhafaza...