Bebek Beslenmesi bebegine aptamil comfort veren var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
0
- Yurtdışı
hanimlar
kizimin belirli kaka yapma sorunu yok aslinda bir gun yamazsa ertesi gun kesin yapar ama ben duzene otursun diye ve encokta gaz iyi cikarsin ve gecede rahat uyusun diye comfort vermeyi düsündüm , ama miktar ne kadar olur bilemiyorum..siz veriyormusunuz? veriyorsaniz ne ölcüde ve yararini gördünüz mü??cevap veren hanimlara simdiden tesekkürler..

Conformil i ben kızımda kullandım. Memnun kaldım ama bağırsak hareketlerini çok fazla artırdı kızım rahatsız oldu ve pre aptamil e geçtim. Milupanın sitesini arayabilirsiniz size yardımcı olacaklardır. Kakasını düzenli yapmıyorsa yeterince doyup doymadığından da emin olun, yeterince doymayan bebeklerde hergün kaka yapmazlar.

comformil cidden baya calsitirdi kizimin bagirsaklarini..arada bir veriyorum artik..
simdi kakasini her gun yapiyor bazanda gunde 2 kere :)))

comformil cidden baya calsitirdi kizimin bagirsaklarini..arada bir veriyorum artik..
simdi kakasini her gun yapiyor bazanda gunde 2 kere :)))

bende kullandım ama pek fayda göremeim birde tadı çok kötü hem biberondanda akmıyor çok zorlandım kullanırken. doktorum ıhlamuru tavsiye etti o çok rahatlattı kızımı.

BİZDE DE BİR ARA KABIZLIK OLDU DİYE DOKTOR APTMAIL CONFORMIL 1 VERDİ...KIZIM 3.5 AYLIK BU ARADA...AMA HİC BEGENMEDİ VE İCMEDİ..TADI KOTUYMUS DR.DA OYLE SOYLEDİ...KOTUYSE NEDEN BUNU VERIYOR DR.LAR? ANLAMADIM...DOLAYISIYLA İCMEDİ...YİNE APTAMIL PRE YE DONDUK....

tadını güzel yapmak için içine pekmez karıştırabilirsiniz. doktor tavsiye etti pekmez de üzüm pekmezi olması gerekiyormuş. şimdi kızım mamayı severek yiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…