Çocuk Hastalıkları Bebeğinden kan aldıran arkadaşlar lütfen bi bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hemogram testi için benım kızımdan da aldılar 1 aylıkken
elinin üstünden aldılar cok ağladı 3-4 yerden denedı hemşire
bende onunla beraber ağladım tabi :S

ama 2-3 dk sonra unuttu hemen emzırdım rahatladı kuzucum

Umarım deneyimli bir hemşireye denk geliriz ve umarım sonuçlar iyi çıkar:93:

inşallah öyledir arkadaşım allahım yanınızda olsun.iyi haberlerinizi bekliyorum.dualarım sizinle ve şifa arayan tüm anne kuzularınla..

kesinlikle kani alan kisinin tecrube ve becerisine ve senin bebeginin agri esigine bagli.Benim kizimdan da birkac defa kan aldilar dogdugundan beri,bir defasinda hic aglamadi hatta merakla bakti surekli hemsire eline ne yapiyor diye.Son aldirdigimiz zaman da agladi biraz ama bu da gayet normal bir tepki,ben asil aglamadiginda korkmustum,bebegim baska zaman da acili bir durumla karsilasir ve aglayarak tepki vermezse nasil anlarim diye endise ettim.Yani diyecegim o ki,kan alinirken bebeginin aglamasi normal bir tepkidir ama bu sadece 1-2 dklik bir durum,daha sonra hatirlamayacak bile.Gecmis olsun.

Sağol canım.İnşallah bu ilk ve son olur.Çocuklarımız hastanelerden uzak büyüsün Allahım önce sağılk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…