Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğinden kan aldıran arkadaşlar lütfen bi bakın
hemogram testi için benım kızımdan da aldılar 1 aylıkken
elinin üstünden aldılar cok ağladı 3-4 yerden denedı hemşire
bende onunla beraber ağladım tabi :S
ama 2-3 dk sonra unuttu hemen emzırdım rahatladı kuzucum
hemogram testi için benım kızımdan da aldılar 1 aylıkken
elinin üstünden aldılar cok ağladı 3-4 yerden denedı hemşire
bende onunla beraber ağladım tabi :S
ama 2-3 dk sonra unuttu hemen emzırdım rahatladı kuzucum
Bebeğimin sağ kolunun iç tarafında bi yağ bezesi çıktı.ilk başta 0.5*0.5 cm di behçet uz cildiye bölümüne gittik sadece bi cilt sorunuda olabilir altında yatan başka bi hastalığın belirtisi de olabilir dedi doktor.Gözlemleyelim eğer büyüme yaparsa kan değerlerine bakmalıyız dedi.Yağ bezesi 4 ayda büyüme yaptı şuan 1*2 cm oldu.Çok korkuyorum bunları yazarken bile gözlerim doluyo. gelecek hafta ege üniversitesi cildiye ana bilim dalı başkanının özeline randevu aldık kan alınacak umarım sadece bi cilt sorunu çıkar
kesinlikle kani alan kisinin tecrube ve becerisine ve senin bebeginin agri esigine bagli.Benim kizimdan da birkac defa kan aldilar dogdugundan beri,bir defasinda hic aglamadi hatta merakla bakti surekli hemsire eline ne yapiyor diye.Son aldirdigimiz zaman da agladi biraz ama bu da gayet normal bir tepki,ben asil aglamadiginda korkmustum,bebegim baska zaman da acili bir durumla karsilasir ve aglayarak tepki vermezse nasil anlarim diye endise ettim.Yani diyecegim o ki,kan alinirken bebeginin aglamasi normal bir tepkidir ama bu sadece 1-2 dklik bir durum,daha sonra hatirlamayacak bile.Gecmis olsun.
kesinlikle kani alan kisinin tecrube ve becerisine ve senin bebeginin agri esigine bagli.Benim kizimdan da birkac defa kan aldilar dogdugundan beri,bir defasinda hic aglamadi hatta merakla bakti surekli hemsire eline ne yapiyor diye.Son aldirdigimiz zaman da agladi biraz ama bu da gayet normal bir tepki,ben asil aglamadiginda korkmustum,bebegim baska zaman da acili bir durumla karsilasir ve aglayarak tepki vermezse nasil anlarim diye endise ettim.Yani diyecegim o ki,kan alinirken bebeginin aglamasi normal bir tepkidir ama bu sadece 1-2 dklik bir durum,daha sonra hatirlamayacak bile.Gecmis olsun.