- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
arkadaşlar biz dün kan tahlili sonuclarımızı aldık doktorumuz 3 ay aynı dozu verip sabah gelirken ilacını vermeyinn ve saat 10 a kadar kanını aldırın demişti. Bizim sonuclarımız 3 çıktı ama doktorumuz amerikada kongrede oldugu için ulaşamadm. tsh.3 t4 1,5 gibi.. sizler ne düşünüyorsunuz. Biz sonuclar yüksek cıkar diye bekliyorduk. sevindik işin acıkcası ama ..
bende ki değer aralıklarına göre çok iyi canım gözünüz aydın bizde önümüzdeki cumartesi vericez tahlil inş bizimkide iyi gelir
Troid rahatsızlığı konusunda daha çok yeniyiz.Çocuklarında bu rahatsızlığı olanlarla bilgi alışverişinde bulunmak isterim
yaren uzun zamandır habersiz kaldım senden belki de ilacı bırakmışsınızdır diye düşünüyordum biz aynen devam ilaca aynı dozda degerler 2,5 2,6 arası gidiyo burdaki doktor bıraksın diyor 15 güne kadar prof a götürcem bakalım o ne diycek bıraktıracağını sanmıyorum ama bende korkuyorum zaten bırakmaya
herkese merhaba..
benımde kızım 1.5 yasında bizde artık ilacı verirken zorlanıyoruz bazen 3 defada veriyorum şırınga ile vermeme rağmen tükürüyor.. sizin yöntemleriniz neler?
ayrıca bizim ömür boyu içeceğimiz kesinlesti.. Allahım bunu aratacak dermansız dert vermesin..
bizim troid bezlerimiz biri normalden 3 milim küçükmüş ve olması gerekn yerde değillermiş..
bizde ayın 8'nde kan vermeye gidicez ama doktorumuz bizi bıraktı asistanların elindeyiz artık onlarda çok sallıyorlar.
biliyorsunuzdur belki üni. hastanelerinde profların özel muayene haklarını kaldırdılar.. Doktorumuzda !!! bize bakamayacağını söyledi.. ne kadar yalvarsamda olmadı..
izmirde de baska hastane aklıma gelmiyor bir de ege üni. deneyeyim yenı yıldan sonra diyorum..
çok geçmiş olsun canım.bence ege ünv hiç deneme ben gittim saçma sapan bi tahlil sonucu çıkardılar.çocuklara göre ölçüm yokmuşta büyüklerin oldugu yerde kan verdik ona göre doktorunuz karar versin dediler böyle bişey olurmu ya.tabi değer aralığı yetişkinlere göre olunca yüksek çıktı.ben İZMİRLİYİM ama eşimin işi gereği tekirdağdayım şuan.ve izmire giittikçe tek gittiğim hast.behçet uz çocuk hastanesi çocuk endokrin bölümü birebir bize hitap eden bi bölüm ve çok iyi kesinlikle orayı tercih etmelisin.biliyosun çocuk endokrin bulmak cok zor.keşke bende izmirde olsaydım..burda da yok malesef çocuk endokrin...allaha emanetiz işte..bence oraya daha önce gitmediysen bi dene derim...miniğini kocaman öp yerime annesi...
çok teşekkür ederim canım sonuclarımızı aldık ve çok kötü çıktı deger 41 cıktı doktor yüzümüze bile bakmamıstı o gün.. cocugu muayene bile etmeden kana yolladı 2-3 soru sorduk kafasını bile kaldırmadı az kalssın katil oluyordum yani..
neyse sonucların 41 oldugunu görünce hemen oradan bi tanıdık dr bulmaya calıstık Allahtanda bulduk.. 1 gn önce yüzümüze bakmayan doktor bi ilgilendiki sorma!!! Kahretsin böyle insanları diyesim geliyor..
bize dediği bu sonucun böyle cıkması 1 aydır falan sizin ilaç vermediğiniz demek oluyor dedi. bende imkansız oldugu anlattım. Makinede problem vardır dedi dozu yukseltti 1 ay sonrasına gun verdi bakalım..
Behcet uz da benım çok yakın bi arkadasım cocuk doktoru o da ilgileniyor mirayla ama bize hiç söylemedi endokrin oldugunu orda.Birde eşim nedense güvenmiyor o hastaneye mirayı daha beter hasta ederiz diyor ama seni dinleyerek gitmeyi düşünüyorum çokk tesekkürler canım
mrb arkadaşlar. Öncelikle herkese çok geçmiş olsun.Benim de 13 günlük bir kızım var. 5. gün tsh ı 20,23 tü. 9. gün 21,5. en son perşembe günü adana balcalıda ölçtürdük 13,92 çıktı.doktor 1 hafta bekleyelim dedi.bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Selam canım çok geçmiş olsun.biraz yüksek çıkmış ama olsun bidahaki ay düzelir hiç merak etme..öncelikle eşine şunu söyleki behçet uz sadece çocuk hastanesi ve çocuk üzerine bütün bölümler..çok iyi bi hastane.oğlum orda yattı ilk dogdugunda sarılıktan dört gün sonrada orda ögrendim troidini.ama .ok şükür patolıjik bi durum yok.bezleri falan normal boyutta ve yerinde.dediğim gibi normal bi hastanenin çocuk bölümüne yada endokrin bölümüne gitmektense sadece çocuk üzerine olan bi hastane daha mantıklı değilmi.üstelik çocuk endokrin bölümü varken...bence iyi düşün.izmirin neresindesin bu arada..izmirlimisin merak ettim .kendine iyi bak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?