- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
geçmiş olsun. Benim oğlumdada hipotiroidi var. Ama bizimki down sendromuna bağlı. Genelde ya anneden geçermiş yada krozom bozukluğuna bağlı olurmuş. Devamlı kullanması gereken bir ilaç var. Kan tahlilleri ile ihtiyacı olan dozu belirliyorlar. Tiroid hormonu beyinle ilgili bir organ olduğu için çok önemli. Bide çok kilo yapıyor. Ama ilaç tedavisi ile kontrol edilebiliyor başka bir rahatsızlığı yoksa.
geçmiş olsun. Benim oğlumdada hipotiroidi var. Ama bizimki down sendromuna bağlı. Genelde ya anneden geçermiş yada krozom bozukluğuna bağlı olurmuş. Devamlı kullanması gereken bir ilaç var. Kan tahlilleri ile ihtiyacı olan dozu belirliyorlar. Tiroid hormonu beyinle ilgili bir organ olduğu için çok önemli. Bide çok kilo yapıyor. Ama ilaç tedavisi ile kontrol edilebiliyor başka bir rahatsızlığı yoksa.
sizede geçmiş olsun. doğumdan beri tedavisi yapıldığına göre bir sıkıntı yoktur işallah. eşimde uzman jandarma. doğu görevi bitti. batı olacak büyük ihtimalle ama izmirin şartları biraz korkutuyor biraz beni. burası bizim için iyiydi ama oğlumuz için en iyi yer neresi ise orası olsun dedik. dilekçemizide yazdık bakalım nolcak. herhangi bir gelişim sıkıntısı varmı oğlunda tiroide bağlı. gerçi bir kız arkdaşım vardı. 26 yaşında tiroidi olduğunu öğrendi. kıllanma ve kilo verememe sıkıntısı vardı sadece. ing. öğrt.ni bitirdi. başka problem yoksa çok hayati bir hastalık değil heralde.
kızlar sizin hamileliğinizde tsh bakılmışmıydı?ben gebeliğimin 5.haftasından beri troit tedavisi görüyorum izmirde.kızıma geçer diye çokkorkmuştum,2 kez topuk kanı 1 haftalıkken koldan kan,en son 12 aylıkken yani geçen hafta tekrar ölçtürdüm,şükür normal,geçmemiş ama doktorher kan testi ayaptrdığında aklında olsun diyor,senede bir de olsa tsh ve t4 yapılsın dedi,ben hala ialç kullanıyorum ama26 yaşımakadr haberim yoktu,hamile kalmasam da öğrenemicektim,hatta mecburiyetten doktor değiştrmesem yine öğrenemiyecektm..sizde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?