- 16 Mart 2015
- 8
- 6
- 88
- 39
- Konu Sahibi Eypemrsvly
-
Gecmis olsun oglunuzun scm kaslari.kaçtı acaba.benimde 3 aylık oğlum var hep sola yatmak istiyo.boynuna bakti doktor ultrason çekildi.bir kasi 7.5 bir kası 9.5 çıktı bi sey yok.dediler ama hala aynı acaba vardida gercekten doktor da mi anlamadi bende virusten dolayi gidemiyorumMerhabalar, benim oglum 5 aylik 4 aylikken sol tortikollis teshisi konuldu. Ultrason sonucu iyi kaslarda asimetri yok ama sola yaslanma var. Terubeli anneler bu tamamen iyilesirmi? 1 aydir fizik aliyoruz ama gerileme yok gibi. Hep basi solda ozellikle destekli oturmaya basladigimizdaMalum koronaviri
Us sebebiyle fizik tedavimizde iptal oldu cok endiseliyim...
Benimde bebegim sag tortikolis. 3 aylik olucaz bayramda. 1 aylikken farkettik bu hastalikta onemli olan 1-masaj 2-egzersiz 3-pozisyonlama(yani uygun sekilde tasima uyutma)Merhabalar konu hakkinda görüsebilme imkanimiz olur mu acaba? Benimde bebegim tortikolis yardıma ihtiyacım var
Benim kızımda var nasıl bi yastık verdiler sonuç aldınız mı neler yaptınızMerhaba. Bebeğim 3 aylık 20 günlükken tortikolis olduğunu söylediler fizik tedavi verdiler yastık verdiler ancak ağlıyo yatmak istemiyor sizin bebeğinizin ki geçti mi acaba 2 yıl olmuş lütfen geri dönüş yapar mısınız
Nasıl bi tedavi uyguladınızBiz 8 aylıkken başladık fizik tedavi aldırmaya. Teşhisi çok zor koydurduk. Düzelme oluyor tabiki. Masegki herkesin önemsediği bir durum değil. Birçok hastane de de fizik tedavinin yanlış yapıldığını düşünüyorum. Biz gönül hanım sayesinde tedavi olduk . 1, 5 sene fizik tedavi yaptık kendimiz evde gönül hanım çok güzel ilgilendi. Ankara ' dayım ben tedavi için kimseyi bulamadık. İstanbul a gitmek zorunda kaldık. Tedavimiz de bitti çocuğum 3.5 yaşında ( Gönül Acar)
Ankara'da fizyoterapist buldunuz mu acaba?Yeğenim 15gunluk tortikolis denildi Ankara'da fizik tedavi uzm önerir misiniz
Merhaba benim bebeğim de 2 aylık kafasını sola çevirmek istemiyor sola dönük yatar pozisyonda emzirirsem dönüyor sonra tekrar çeviriyor. Sizin ki iyileşti mi ne durumda. Bizim son bir haftadır oldu normalde çeviriyordutortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?