- 30 Mayıs 2017
- 6
- 0
- 36
- 35
- Konu Sahibi Eypemrsvly
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.5 aylik bebegim var doğduğundan beri sağ tarafa yatmayı tercih ediyordu. Cocuk doktorumuza söyledik alışkanlık geçer pozisyon değiştirin yatarken dedi. Fakat asla bebegim sol tarafa yatmak istemedi. Her kontrolümüzde doktorumuza bu durumu belirttik geçer dedi. 5 aylıkken kafasında sola doğru bir eğilme farkettik meraklı bir internet annesi olarak araştırdım. Tortikollis denen bir rahatsızlıkla karşılaştım.( boyun egriligi) . Cocuk doktoruna 7 aylik kontrolümüzde bu durumdan tekrar bahsettik yok öyle birşey cevabını aldık. Bu olaydan sonra bir araştırma içine girdik ve prof. ortopedi uzmanına gittik. Elle kontrol etti sağa sola çevirdi kafasini,herhangi bişey yok dedi. Biz başka bir doktor arayışına girdik. Alanında çok iyi olan başka bir prof. Ortopedi uzmanına götürdük ve malesef düşündüğümüz gibi tortikollis teşhisi koydu. 2 yaşına kadar kendiliğinden geçmezse ameliyat ederiz dedi. 8.5 aylik bebeğime fizik tedavi aldırabileceğim tortikollis konusunda bizi doğru yonlendirebilecek( tercihen Ankara'da ) fizik tedavi uzmani tavsiye edebilir misiniz?
Merhaba öncelikke gelmis gecmis olsun benim bebegime de tortikollis teshisi kondu. Sizin son durumunuz nasıl oldu kendiliginden gecti mi acaba? Cok üzülüyorum.
tortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim