Çocuk Hastalıkları Bebeginde dogum lekesi olanlar...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
323
Bebeginde acik kahve dogum lekesi olan var mi? ve kac tane? kirmizi ,beyaz yada sarap lekesini sormuyorum.ben seklinde acik renkte olan lekelerden bahsediyorum.

ablamın bebeğinde bacağında açık kahve renginde dünya haritası gibi dağınık şekilde doğum lekesi var. aynı yerde aynı leke ablamda da var :)

Baska yok mu arkadaslarrr

benim de kızımın sol kolunun omuz bölgesinde var.açık kahve yuvarlak 1 adet.ne oldu siz korktunuz mu bu lekeden?bizim dr gördü sorun yok.

Son düzenleme:
benim de kızımın sol kolunun omuz bölgesinde var.açık kahve yuvarlak 1 adet.ne oldu siz korktunuz mu bu lekeden?bizim dr gördü sorun yok.

Bir tane mi sizde? kizmda iki tane nohut kadar bacaginda

1tane.küçük,ben kadar.nöroloji bile gördü gösterdim bizim zaten nöroloji takiplerimiz var,doktor onu önemsemedi.açık kahve çok silik rengi.sizin de renk öyle mi?

Evet ama iki tane.noroloji kontrolunuz neden?

Motor fonksiyon ne olaki

Motor fonksiyon ne olaki

vücudun hareket sisteminin fonksiyonları.kaba ve ince olarak ikiye ayrılıyor.yürümek emeklemek sürünmek oturmak kaba,el hareketleri parmakla tutma yakalama tutma bırakma kalem kullanma kaşık çatal kullanma vs ince motor hareketlere örnek.bilmemenize sevindim Allah yaşatarak bildirmesin yine de.benim profilimden yazdığım cevaplara girip periventriküler lökomalazi cerebral palsi konusuna bakarsanız bizim bebeklerimizin yaşadıklarını ayrıntılı öğrenebilirsiniz.Allah hepimizin evladına sağlık, şifa, hayırlar versin. amin.

vücudun hareket sisteminin fonksiyonları.kaba ve ince olarak ikiye ayrılıyor.yürümek emeklemek sürünmek oturmak kaba,el hareketleri parmakla tutma yakalama tutma bırakma kalem kullanma kaşık çatal kullanma vs ince motor hareketlere örnek.bilmemenize sevindim Allah yaşatarak bildirmesin yine de.benim profilimden yazdığım cevaplara girip periventriküler lökomalazi cerebral palsi konusuna bakarsanız bizim bebeklerimizin yaşadıklarını ayrıntılı öğrenebilirsiniz.Allah hepimizin evladına sağlık, şifa, hayırlar versin. amin.

aminn canım benim çok geçmiş olsun sana da.
Rabbim hiç bir anneyi çocuguyla sınamasın

arkadaşlar beimde 3 aylık bi kzıım var kızımda bi leke falan yokta benim ayağımda zeytin kadar açık kahve kabarık falan olmayan sadece ten renginin değişmesi gibi bi leke var doğum lekesi ve hiç bişeyim yok doğduğumdan beri vaer ve ben onu seviyorum bile kaybolsam falan lekemden bulunurum diye dalga geçiyom eşimle falan

Yok ben iki tane de hani var mi iki tane dogum lekesi olan diye sordum

Back