Çocuk Hastalıkları bebeğinde böbrek reflüsü olan varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok sukur tıp ilerledi ki bazi hastaliklar daha anne karnindayken teshis edilir hale geldi.cogu hastaliginda caresi var.
Bundan 20 yil once kardesim 5 yaslarindayken cok sık enfeksiyon gecirdiginden baska bi dr ye gidiliyor ve bunun normal olmadigini bi univ e gidin demesiyle univ hastanesine gidiliyor.doktorlarin dedigi cok gec kalmissinz lafi oldu.bobreginin biri curumek uzere biride curumeye baslamis.meger reflu varmis doktorlar hep enfeksiyon diyip gondriyordu.
Ameliyat olcak dr imza karsiliginda ameloyat yapti masada kalabilme riskinden dolayi.
Cok sukur uzun sureli tedavinin ardindan suan kendisi cok iyi
Demem o ki asla uzmeyin kendinizi.suan cogu hastaligin tedavisi mumkun.Allah nasip ettimi hicbir hastalik kalmaz yavrularda.Allah sifa versin tum hastalara.Allah yardimciniz olsun.

Çok şükür rabbime ki dediğiniz gibi tedavisi olan bir hastalık yaşamış olduğumuz Rabbim beterinden korusun yavrularımızı inşallah en kısa zamanda tüm yavrularımız sağlıklarina kavusurlar

Merhaba yazınızı yeni okudum bendede reflü vardı çocukluktan gelen erken tedavi edilmediği için tansiyon ve böbrek yetmezliği başlangıcı tanısı konuldu. Reflüden malesef kaynaklandı size tavsiyem reflü tedavinizi en kısa zamanda yaptırmanız. Doktorunuzu bilmiyorum ama çok önemli iyi bir doktorun seçimi. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz size doktor önerebilirim. Pendik marmara üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Rahmi ONUR çok iyi bir doktor. reflümü kapattı değerlerim düzene girdi tavsiye ederim. Sorucağınız başka bir sey varsa yardımcı olabilirim size

Merhaba benim kizimda da her iki bobrekte 3. Derece vur var.suan cocuklariniz nasil.acik kapandi mi?

Merhaba bu ayın 20 sinde ilacli film çekilecek kızıma sağ bobreginde 8mm genişleme var deneyimli anneler bu genisleme tedavi ile gerilermi kızım 16 aylik

Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız acaba oğlunuz nasıl oldu umarım iyileşmişsinizdir ve ameliyata gerek kalmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…