Çocuk Hastalıkları Bebeginde böbrek reflüsü olan var mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Son durumds nedir. Benim kizimda 9aylikken ilkdefaateskendi iye ol us. Biraz sonra yintekrarladi. Sonra ucuncu key himself ateske idrar enfeksiyonu olunca Doktorlar araştırılmasını söyledi kültür testinde de 1000 kolye klipsi elle mikrobu mikrobu üredi sonra voiding çekilmesi gerektiğini söylediler volding'de de her iki böbreğe Kaçak tespit edildi şimdi koruyucu antibiyotik kullanacağız tam bilgi alamadım çarşamba günü doktorla etraflıca konuşacağız çocuğu böyle olanlar var mı lütfen yazsın

Son durumds nedir. Benim kizimda 9aylikken ilkdefaateskendi iye ol us. Biraz sonra yintekrarladi. Sonra ucuncu key himself ateske idrar enfeksiyonu olunca Doktorlar araştırılmasını söyledi kültür testinde de 1000 kolye klipsi elle mikrobu mikrobu üredi sonra voiding çekilmesi gerektiğini söylediler volding'de de her iki böbreğe Kaçak tespit edildi şimdi koruyucu antibiyotik kullanacağız tam bilgi alamadım çarşamba günü doktorla etraflıca konuşacağız çocuğu böyle olanlar var mı lütfen yazsın
Merhaba biz 3 3 bucuk aydan beri koruyucu antibiyotik kullaniyoruz.kizim suan 7 bucuk aylik.antubiyotikten sonra iye olmadi

Merhabalar.kizim tam 1 yasina kadar koriyucu kullandi.1 yasinda kestik suan 21 aylik ve hic idrar yolu enfeksiyomu gecirmedi

Öylemi biz koruyucu ilaci kullandiktan 2 hafta sonra yine tekrarldi kacak oldugu icin o yuzden ameliyat denildi ama nasil bir operasyon henuz bilmiyorum :(

...
Çocuklarımız iyileşti mi acaba :( çok zor ne uyuyor her an tarikteyiz çift taraflı 5

Back