- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.416
- Konu Sahibi nomunomuchua
Benim kızım kakasıni kendi kendine yapamıyordu.
10 gün beklesem bile sonunda fitile mecbur kalıyordum.
Sonra sıcak oturma banyolarına vs başladım sürpriz şekilde bir kaç kez kendi yaptı.
Çok sevindim tabi.
Sonra reflüsü ciddi sıkıntılı olduğu için dr bir takım ilaçlara başlattı. 3 gündür kullanıyoruz.
Bu 3 gün içinde 3 kez kakasıni yaptı.
Ben sadece bir tanesine sevinebildim çünkü son ikisi mukusluydu. Ve içinde beyaz parçalar vardı.
Bu ıki Gün üst üste çıtır müslili yoğurt yemiştim.
O beyaz parçaları yoğurttan diye düşünüp mukus yüzünden süt ve süt ürünlerine alerjisi mi var acaba diye düşünüyorum.
Bu arada başından beri süt ve süt ürünleri bolca tükettim.
1)Bir besine alerji sonradan gelişir mi?
2) Mukuslu kaka ille de alerji mi demektir?
Bu arada kan vermiştik doktorumuz çok detaycı daha ortada bir şey yokken alerji testi yapıp süre alerjisi var mi bakcaz demişti. 1 haftaya çıkar sonuç.
3) Sonuç pozitifse kesin doğru mudur?
10 gün beklesem bile sonunda fitile mecbur kalıyordum.
Sonra sıcak oturma banyolarına vs başladım sürpriz şekilde bir kaç kez kendi yaptı.
Çok sevindim tabi.
Sonra reflüsü ciddi sıkıntılı olduğu için dr bir takım ilaçlara başlattı. 3 gündür kullanıyoruz.
Bu 3 gün içinde 3 kez kakasıni yaptı.
Ben sadece bir tanesine sevinebildim çünkü son ikisi mukusluydu. Ve içinde beyaz parçalar vardı.
Bu ıki Gün üst üste çıtır müslili yoğurt yemiştim.
O beyaz parçaları yoğurttan diye düşünüp mukus yüzünden süt ve süt ürünlerine alerjisi mi var acaba diye düşünüyorum.
Bu arada başından beri süt ve süt ürünleri bolca tükettim.
1)Bir besine alerji sonradan gelişir mi?
2) Mukuslu kaka ille de alerji mi demektir?
Bu arada kan vermiştik doktorumuz çok detaycı daha ortada bir şey yokken alerji testi yapıp süre alerjisi var mi bakcaz demişti. 1 haftaya çıkar sonuç.
3) Sonuç pozitifse kesin doğru mudur?