Z Zamaaann Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Aralık 2020 11 6 1 28 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zamaaann #1 Merhaba Bebeğim 6 aylık yüzünğnde 1 2 tane kırmızı nokta cıkıyor böyle sonra sabaha kayboluyor gece yanağında vardı azıcık daha var ama şimdi boynunda cıkmıs çok çıkmıyor en fazla 2-3 tane nedir acaba yaşayan var mı
Merhaba Bebeğim 6 aylık yüzünğnde 1 2 tane kırmızı nokta cıkıyor böyle sonra sabaha kayboluyor gece yanağında vardı azıcık daha var ama şimdi boynunda cıkmıs çok çıkmıyor en fazla 2-3 tane nedir acaba yaşayan var mı
I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 767 123 32 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zamaaann #2 Alerjisi vardır ek gıdaya geçtiği zamanlarda olur
Z Zamaaann Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Aralık 2020 11 6 1 28 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zamaaann #3 melekdiliyorum2016 .!.: Alerjisi vardır ek gıdaya geçtiği zamanlarda olur Genişletmek için tıkla... melekdiliyorum2016 .!.: Alerjisi vardır ek gıdaya geçtiği zamanlarda olur Genişletmek için tıkla... Evet veriyorum ama yüzünde 1 ta e falan cıkıyor ccokn yok yani bide verdikten nezaman sonra belli olur alerjisi oldugu
melekdiliyorum2016 .!.: Alerjisi vardır ek gıdaya geçtiği zamanlarda olur Genişletmek için tıkla... melekdiliyorum2016 .!.: Alerjisi vardır ek gıdaya geçtiği zamanlarda olur Genişletmek için tıkla... Evet veriyorum ama yüzünde 1 ta e falan cıkıyor ccokn yok yani bide verdikten nezaman sonra belli olur alerjisi oldugu
I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 767 123 32 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zamaaann #4 Zamaaann .!.: Evet veriyorum ama yüzünde 1 ta e falan cıkıyor ccokn yok yani bide verdikten nezaman sonra belli olur alerjisi oldugu Genişletmek için tıkla... 1 saat içinde çıkar meydana ne verdiğine bak ondan sonra oluyorsa o verdiğin şey yapıyordur. Ama sorun olmaz merak etme
Zamaaann .!.: Evet veriyorum ama yüzünde 1 ta e falan cıkıyor ccokn yok yani bide verdikten nezaman sonra belli olur alerjisi oldugu Genişletmek için tıkla... 1 saat içinde çıkar meydana ne verdiğine bak ondan sonra oluyorsa o verdiğin şey yapıyordur. Ama sorun olmaz merak etme