bebeğin uyurken emiyomuş gibi yapması

arkadaşım bu durum normal mi bilmiyorum ama bebiş çok tatlı oluyordur o şekilde benim için onu öp :))

yeriiim:) bebeklerde çok gördüm o hareketi yaa. bu yaşta ne rüya görcek ki, meme emdiğini görüyodur :90: uy aşkım ya :)

bizim burdaki kadınların bir deyişi var bebekler öyle yaptığında rüyasında melekler onu beslerlermiş. :103:

canım tabiki normal.. bebekler doğarken emme refleksiyle doğar.. zaten bu yüzden emzik ten kopması zor ya... telaş yapma çok normal bir hareket.. parmağınıda koysan hemen memeymiş gb emmeye başlar :)))

dilinide emiyor olabilir bende 2 aylıkken fark etmiş annem ama ne yaptıysa bıraktıramamış 24 yaşımdayım hala emiyorum :)))

evet ya uyurken öyle eemiyomuş gibi yapması öyle tatlı görünüyorki insanın uyandırıp sıkıştırası geliyor.ya sabır.
dilini emmesine çok şaşırdım hiç duymamıştım olabilir mi gerçekten.

oğlum 35 günlük ve uyurken alt çenesi emiyormuş gibi hareketli.öyle tatlı dediğiniz gibi sıkmamak için zor tutuyoruz eşimle..
melekler besliyormuş öyle mi büyük Rabbim korusun hepsini..

benim kuzuda uyuyo suan ve bi emiyormus gibi yapiyor bi gulumsuyor..yememek icin o cenesini kendimi zor tutuyorum :))

benim 5 aylık oğlum da sürekli yapıyo onu uykusunda... genelde emerek uyuduğunda yapıyo öyle tatlı ki hatta bazen şapır şapır ses de çıkartıyo geçer heralde bi süre sora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…