Bebek Beslenmesi bebeğin uyku düzeni için baybay forte damla kullanan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

HAVALIKIZ

'Ya Vehhab'
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
577
9
296
Antalya
daha önce bu konu açılmış ama çok yorum yok acaba bu damlayı bebeğinin uyku düzeni için kullanan varmı? 4aylık bebeğim var derin dinlenik bir şekilde uyuyamıyor 10 dk. uyanıyor uykusunu alamadığı için sürekli huysuz uyku halinde budamlayı dr. danışarak almayı düşünüyorum kullanan ve memnun kalaln varmı acaba?

bebeginizin gunluk uyku duzenini anlatirmisiniz benimde kizim 3 bucuk aylik.
sabaha kadar uyumuyor 6 da yatıyor 1saatgeçiyor yada geçmiyor uyanıyor sonra sürekli mızmız bihalde tekrar uyumaya çalışıyor uyuyor kısa süre tekrar tekrar aynı şekilde uykusunu alamıyor senin kızın nasıl?

benim oğlum 6.5 aylık doğduğundan beri uykylarımız düzenli değil gaz vs.problemler yüzünden geçen ay internetten baybay forte aldım çok düzenli kullanmadım ama bize faydası olmadı günde 3 kere 5 damla veriyosunuz bana gündüz vermek mantıksız geldiği için vazgeçtim kullanmaktan belki inşallah size faydası olur

canım neden bıraktın belki faydası olurdu 2 hafta kullanın diyo bence almışken dene

benim kizimin belli bir sorunu yok sadece gece fazla kalkiyoruz aslinda normal ama bana fazla geiyor..kizim gunduz 3 saatte bir mama veririm..mamasini icer 1 saart sonra uyur..genelde 1 yada 1 bucuk saat uyur..aksam son 8-8 bucuk ta mamasini icer gece uykusuna yatar saat 9 da..bu en uzun uykusu olur en erken 1 bucuk en gec 3 bucukta kalkar.sonra yine 3 saatte bir kalkar..

eşim çok sıcak bakmadı açıkçası bi faydası olmuyo işte bence verme diye etkiledi beni gizli gizli vermekte ben istemedim. bende internetten araştırıp bulmuştum zaten yanlış hatırlamıyosam enaz 4 hafta sanırım kullanıyosun.Tekrar deneyeyim bakalım belki bu sefer faydası olur

benim kızım 10 aylık 7 aydan sonra uyku sorunu oldu..gece saat başı uyanıyo..drumuz tavsiye etti..tamamen bitkisel olduğunu söyledı ama hala kararsızım..

arkadaşım daha allahtan ne istiyorsun anlamadım bebeğin biz yetişkinler gibi yatıp sabah kalkamazlar bu da olcak tabi ama biraz sabır ben senin gibi 3 saatte bir kalksam uykularımız düzenli derim ben saat bası bazen yarım saat sonra kalkıorum uyku denen bir şey yok 7 aydır dr.umuz senin kokunu istiyordur diyor ben emziriyorum bence uyumak uğruna bebeklerinize kimyasal madde vermeyin hiç gerk yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…