- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
5.aydayız canım odasına bırakıp çıkıyorum o uyuyor. Nadirde olsa huysuzlanıp beni yanında istediği zamanlarda oluyor ama.Merhaba arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayda kendi kendine uyumaya başladılar yatağa koyup hiç bir şey yapmadan
bunu nasıl başardınız acaba5.aydayız canım odasına bırakıp çıkıyorum o uyuyor. Nadirde olsa huysuzlanıp beni yanında istediği zamanlarda oluyor ama.
İnan eğitim vs birşey vermedim. Uykuyu seven bir bebek çok şükür. Birde uykusu geldiği zaman işaretlerini okuyorum sadece. Gözlerini ovuşturuyor, sakinleşiyor, oyuncaklarına ilgisi azalıyor. O zaman alıp yatağına bırakıyorum uyuyor.bunu nasıl başardınız acaba
Easy yöntemini araştırın derimbunu nasıl başardınız acaba
Efsanesin nasıl başardın5.aydayız canım odasına bırakıp çıkıyorum o uyuyor. Nadirde olsa huysuzlanıp beni yanında istediği zamanlarda oluyor ama.
Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi aslında. Bence bebeğe göre yol alınmalı. Uyku konusunda zor bir bebek olsaydı uyku eğitimi için her yolu denerdim.Efsanesin nasıl başardın
Peki 5.aya kadar hiç sallamış mıydınız? Benimki 4 aylık ayakta sallayarak uyuyor. Öyle yatağına koyup çıksam apartman ayağa kalkar ağlamasına. kendisi etleri kesiliyormuş gibi ağlamada dünya markası da5.aydayız canım odasına bırakıp çıkıyorum o uyuyor. Nadirde olsa huysuzlanıp beni yanında istediği zamanlarda oluyor ama.
Hayır hiç sallamaya alıştırmadım. Yanına yatar sırtına, karnına hafifçe piş piş pat pat yapardım. Öyle uyurdu.Peki 5.aya kadar hiç sallamış mıydınız? Benimki 4 aylık ayakta sallayarak uyuyor. Öyle yatağına koyup çıksam apartman ayağa kalkar ağlamasına. kendisi etleri kesiliyormuş gibi ağlamada dünya markası da
Bizde aynı durumdayız 7.5 aylık sürekli kalkıyorBende bir umutla o zamanlarin gelmesini bekliyorum. Benimki 8 aylik gun gece en az 10 kere uyaniyor
Çocuğum 2 yaşında saat başı uyanıyor gebelikte var çok zorlanıyorum gece ağlama krizleri var sakinleştirmek bile çok zorMerhaba arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayda kendi kendine uyumaya başladılar yatağa koyup hiç bir şey yapmadan
Bnmki 2 yaşında bı ağlıyor apartman geliyor bize hâlâ çekiyorumPeki 5.aya kadar hiç sallamış mıydınız? Benimki 4 aylık ayakta sallayarak uyuyor. Öyle yatağına koyup çıksam apartman ayağa kalkar ağlamasına. kendisi etleri kesiliyormuş gibi ağlamada dünya markası da
Allah yardımcınız olsun bende diyorum yaşına gelince söylediklerimi anlamaya başlayınca değişir ama demek ki fark olmuyorÇocuğum 2 yaşında saat başı uyanıyor gebelikte var çok zorlanıyorum gece ağlama krizleri var sakinleştirmek bile çok zor
Yok canım gerçekten 2 ay öncesine kadar çok kötüydü bı ara düzeldi şimdi yine geceleri ağlıyor uyanmamasi için dua ediyorum ama aynıAllah yardımcınız olsun bende diyorum yaşına gelince söylediklerimi anlamaya başlayınca değişir ama demek ki fark olmuyor
Allahalla neden acaba benim oğlum uyanıyor ama ağlama yok geri uyuyor acaba ayrılık korkusu mu yoksa Farklı bir şeyden mi korkuyor konuşup kendini ifade ediyor muYok canım gerçekten 2 ay öncesine kadar çok kötüydü bı ara düzeldi şimdi yine geceleri ağlıyor uyanmamasi için dua ediyorum ama aynı
Canım ztn aynı odada uyuyoruz ifade edemiyor kendiniAllahalla neden acaba benim oğlum uyanıyor ama ağlama yok geri uyuyor acaba ayrılık korkusu mu yoksa Farklı bir şeyden mi korkuyor konuşup kendini ifade ediyor mu
Hımm gece terörü denen durum bu olsa gerek o zamanCanım ztn aynı odada uyuyoruz ifade edemiyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?