Bebeğin tek başına uyuyabilmesi

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Merhaba arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayda kendi kendine uyumaya başladılar yatağa koyup hiç bir şey yapmadan

bunu nasıl başardınız acaba
İnan eğitim vs birşey vermedim. Uykuyu seven bir bebek çok şükür. Birde uykusu geldiği zaman işaretlerini okuyorum sadece. Gözlerini ovuşturuyor, sakinleşiyor, oyuncaklarına ilgisi azalıyor. O zaman alıp yatağına bırakıyorum uyuyor.

5.aydayız canım odasına bırakıp çıkıyorum o uyuyor. Nadirde olsa huysuzlanıp beni yanında istediği zamanlarda oluyor ama.
Peki 5.aya kadar hiç sallamış mıydınız? Benimki 4 aylık ayakta sallayarak uyuyor. Öyle yatağına koyup çıksam apartman ayağa kalkar ağlamasına. kendisi etleri kesiliyormuş gibi ağlamada dünya markası da 🙄

Peki 5.aya kadar hiç sallamış mıydınız? Benimki 4 aylık ayakta sallayarak uyuyor. Öyle yatağına koyup çıksam apartman ayağa kalkar ağlamasına. kendisi etleri kesiliyormuş gibi ağlamada dünya markası da 🙄
Hayır hiç sallamaya alıştırmadım. Yanına yatar sırtına, karnına hafifçe piş piş pat pat yapardım. Öyle uyurdu.

Doğduğundan beri diyebilirim 🤗 ben hiç ayakta sallamadım beşiğini de sallamadım kimseye de izin vermedim sallaması için, yani alıştırmaya bağlı(en azından biz de öyle oldu).Mızmızlandığı da oldu tabi ozamanlarda kendimi göstermeden ses verdim ya da kucağımda sakinleştirdim ama ne olursa olsun sallayarak uyutmadım.

Bnmki 2 yaşında bı ağlıyor apartman geliyor bize hâlâ çekiyorum

Çocuğum 2 yaşında saat başı uyanıyor gebelikte var çok zorlanıyorum gece ağlama krizleri var sakinleştirmek bile çok zor
Allah yardımcınız olsun bende diyorum yaşına gelince söylediklerimi anlamaya başlayınca değişir ama demek ki fark olmuyor

Allah yardımcınız olsun bende diyorum yaşına gelince söylediklerimi anlamaya başlayınca değişir ama demek ki fark olmuyor
Yok canım gerçekten 2 ay öncesine kadar çok kötüydü bı ara düzeldi şimdi yine geceleri ağlıyor uyanmamasi için dua ediyorum ama aynı 😔😔

Yok canım gerçekten 2 ay öncesine kadar çok kötüydü bı ara düzeldi şimdi yine geceleri ağlıyor uyanmamasi için dua ediyorum ama aynı 😔😔
Allahalla neden acaba benim oğlum uyanıyor ama ağlama yok geri uyuyor acaba ayrılık korkusu mu yoksa Farklı bir şeyden mi korkuyor konuşup kendini ifade ediyor mu

Benim oglum da 19 aulık kendı uyur odasımda hatta duş alır gece masajı yapar masal secerız ben okurum oda bıeaz yatakta dınler sonra uyur. Ayakta ve besıgı salamayı hıc dogru bulmuyorum. Gunfuz bol bol aktıvıte. Saat 13.00da uyku.

Back