- 1 Aralık 2016
- 63
- 15
- 33
- Konu Sahibi gunes-ates
Arkadaslar aranizda boyle bi durumu yaşayan varmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de yaşadın mı canım aynı sorunu? Bende de varmış aynı durum. 20-25 mart arası şeker tahlillerini yapıcaz o zamana kadar siyet yap dedi bana. Ama erken doğum riski falan dedi çok canım sıkkın. Bu kadar sıkıntılı birşwy mi bu durum?Baktır canım şeker yüzündendir. Kontrol altına alınması lazım şekerin. Bebek de iri olur problem yaratabilir. Doktoruna söyle baktırsın.
Maalesef sıkıntılı. Bende çok yüksek değil sınırın biraz üzerinde ve bebeğe tesir etmemiş çok şükür. Suyu veya kilosu normal ama eğer önlem alınmazsa artacaktı ve çok iri bir bebek olacaktı. E fazla su ve fazla kilodaki bebek rahime ve rahim ağzına daha fazla baskı ve erken doğum tetikleyicisi demek. Ama önlem alınırsa çok problem olmaz. Çok canını sıkma.Sen de yaşadın mı canım aynı sorunu? Bende de varmış aynı durum. 20-25 mart arası şeker tahlillerini yapıcaz o zamana kadar siyet yap dedi bana. Ama erken doğum riski falan dedi çok canım sıkkın. Bu kadar sıkıntılı birşwy mi bu durum?
Sağol canım. Benim bebeğim de bir hafta önden gidiyor şuan. iri olacak dedi doktor allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. İnşallah benimkini de kontrol altına alabilirler.Maalesef sıkıntılı. Bende çok yüksek değil sınırın biraz üzerinde ve bebeğe tesir etmemiş çok şükür. Suyu veya kilosu normal ama eğer önlem alınmazsa artacaktı ve çok iri bir bebek olacaktı. E fazla su ve fazla kilodaki bebek rahime ve rahim ağzına daha fazla baskı ve erken doğum tetikleyicisi demek. Ama önlem alınırsa çok problem olmaz. Çok canını sıkma.
Neden kaynaklandığını anladılar mı peki canım? Bebeğinde sorun olmamıştır inşallah kuvöze girmiş miydi?Ilk gebeligimde bende yaşadım aynı durumu. 1 hafta hastanede yattım sürekli şekerim kontrol edildi ama şekerden değildi. Benimki biraz erken doğum oldu.34.cu haftada doğum yaptım.
Alırlar alırlar. Stres de şekeri yükseltiyormuş :) takma kafana suyunun az olmasındansa fazla olmasını tercih edersin eminim. Beterin beteri var çok kötü bir durum değil azıcık sıkıntılı o kadar.Sağol canım. Benim bebeğim de bir hafta önden gidiyor şuan. iri olacak dedi doktor allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. İnşallah benimkini de kontrol altına alabilirler.
Neden kaynaklandığını doktor çözemedi cnm. Sadece 1 gün kuvezde kaldı oğlum maşallah kilosunü almıştı gelişimini tamamlamisti çok şükür.Neden kaynaklandığını anladılar mı peki canım? Bebeğinde sorun olmamıştır inşallah kuvöze girmiş miydi?
Kacinci haftada farketmislerdi canim suyun fazlalgni ?Ilk gebeligimde bende yaşadım aynı durumu. 1 hafta hastanede yattım sürekli şekerim kontrol edildi ama şekerden değildi. Benimki biraz erken doğum oldu.34.cu haftada doğum yaptım.
Sağol canım ya. Hem ilk bebişim zaten herşeyi tedirginlikle yaşıyoruz. Bir de kalp rahim şeklinden dolayı benim erken doğum riskim var. Üstüne ikinci bir sebep eklenince erken doğumdan korkmaya başladık iyice. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok sağol desteğin için :)Alırlar alırlar. Stres de şekeri yükseltiyormuş :) takma kafana suyunun az olmasındansa fazla olmasını tercih edersin eminim. Beterin beteri var çok kötü bir durum değil azıcık sıkıntılı o kadar.
29.cu haftada fark etti doktor cnmKacinci haftada farketmislerdi canim suyun fazlalgni ?
Maşallah canım. Allah tekrar yaşatmasın. Benim de şeker testleri yapılmadı henüz. Nedeni belli değil ama her ihtimale karşı diyet verdi. Biz de sıkıntısız atlatırız inşallah.Neden kaynaklandığını doktor çözemedi cnm. Sadece 1 gün kuvezde kaldı oğlum maşallah kilosunü almıştı gelişimini tamamlamisti çok şükür.
Bende de rahim ağzı yetmezliği var canım serklajlıyım yatak döşek yatıyorum sürekli erken doğum riski yüzünden :) hepimizin bir derdi var napalım. Katlanıcaz :))Sağol canım ya. Hem ilk bebişim zaten herşeyi tedirginlikle yaşıyoruz. Bir de kalp rahim şeklinden dolayı benim erken doğum riskim var. Üstüne ikinci bir sebep eklenince erken doğumdan korkmaya başladık iyice. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok sağol desteğin için :)
Aynen canım sonu iyi olsun da çekilenler dert değil. Allah sabrını verir. Bizim sıkıntımız bebeğimiz iyi olsun. Sağlıklı olduktan sonra erken doğum bile çok sorun değil. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yeter ki :)Bende de rahim ağzı yetmezliği var canım serklajlıyım yatak döşek yatıyorum sürekli erken doğum riski yüzünden :) hepimizin bir derdi var napalım. Katlanıcaz :))