en son 30.haftada bebeğin başı aşağıdaydı.ama değişmiş olabiilir tabi.bebeğin hareketlerinden karnımın durumundan vs anlayabilir miyim kendim.anlarsam nasıl anlarım
benim bebeğimin kafası aşağıda..ben yukarıda sanıyordum sağ tarafımı şişiriyordu oraya kafasını dayıyor sanıyordum ta ki 26. haftamda ultrasona girene kadar... dr. onun poposu olduğunu söyledi..ve dr gittiğim hafta kalp atışı gibi bir atış sürekli ritmik olarak 5 dk boyunca devam ediyordu bundan bahsettiğimde dr. bebeğin hıçkırdığını söyledi şimdi ne zaman hıçkırsa kafasının nerde olduğunu biliyorum güzel yöntem :)
benim bebeğimin kafası aşağıda..ben yukarıda sanıyordum sağ tarafımı şişiriyordu oraya kafasını dayıyor sanıyordum ta ki 26. haftamda ultrasona girene kadar... dr. onun poposu olduğunu söyledi..ve dr gittiğim hafta kalp atışı gibi bir atış sürekli ritmik olarak 5 dk boyunca devam ediyordu bundan bahsettiğimde dr. bebeğin hıçkırdığını söyledi şimdi ne zaman hıçkırsa kafasının nerde olduğunu biliyorum güzel yöntem :)
Kesinlikle hıçkırık yöntemiii diyorummm Kuzucuğum dakikalarca hıçkırıyor,35.haftadayım şuan.Normalde 7.ayıma kadar bebeğimin kafası sol tarafımda,ayakları da sağ tarafımda idi.Benim göbeğimin sağ tarafı hep yana doğru duruyordu,7.aydan sonra yer değiştirmeye başladı.32.haftamdan itibaren hıçkırıklarını hep aşağıda hissetmeye başladım.Kafası aşağıda,popo kısmı göbeğimin sol orta bölümde (Ayaklarını kendine çekince o kısım şişiyor) Ayaklar çoğu zaman sağımda yine