- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 83
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
-
Bizimkinde de oluyor bu durum. Ben elimle duzeltiyorum , burusuklugu gitsin diye . Hatta yumurtaliklarinda kayma oluyor mu ediyor mu diye de sık sık kontrol ediyorum. Cisi geldiginde oyle olmuyor amason zamanlarda bizim bebişte dikkatimi çeken birşeyi sormak istedim. birazda çekinerek soruyorum, kusuruma bakmayın lütfen. erkek bebiş olan anneler için esasında sorum. bizim bebegin pipisine baktıgımda özellikle uykudan uyanında altını değiştirmek için açtıgımda biraz büyümüş gibi oluyor. yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum, kelimeleri dogru seçmeye çalışıyorum, yanlış kelime yazarsam lütfen affedin beni, ama hani böyle yetişkin erkeklerin pipisinin büyümesi gibi birşey oluyor. her zaman olmuyor, ama uykudan uyanınca hep altını değiştirmeye çalışırım ve bazen altını değiştirirken pipisinde bunu gözlemliyorum. uykunun verdigi rahatlık ve gevşeme ile mi oluyor acaba ?
affınıza sığınarak bilginiz varmı diye bir sormak istedim.
bebegim 1 yaşında, ve son 1-2aydır bunu gözlemliyorum
Oğlum 3 aylik bizde de oluyor bi yerde okumuştum erkek bebeklerin anne karnından itibaren ereksiyon halinde olabildiklerini. Tıpkı büyük erkekler gibi yanison zamanlarda bizim bebişte dikkatimi çeken birşeyi sormak istedim. birazda çekinerek soruyorum, kusuruma bakmayın lütfen. erkek bebiş olan anneler için esasında sorum. bizim bebegin pipisine baktıgımda özellikle uykudan uyanında altını değiştirmek için açtıgımda biraz büyümüş gibi oluyor. yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum, kelimeleri dogru seçmeye çalışıyorum, yanlış kelime yazarsam lütfen affedin beni, ama hani böyle yetişkin erkeklerin pipisinin büyümesi gibi birşey oluyor. her zaman olmuyor, ama uykudan uyanınca hep altını değiştirmeye çalışırım ve bazen altını değiştirirken pipisinde bunu gözlemliyorum. uykunun verdigi rahatlık ve gevşeme ile mi oluyor acaba ?
affınıza sığınarak bilginiz varmı diye bir sormak istedim.
bebegim 1 yaşında, ve son 1-2aydır bunu gözlemliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?