Menopoz Bebeğin olmaz diyorlar

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın kucaklarimizi boş bırakmasın bizim yapacağımız dua etmek ümit kesmemek ve her yolu denemek taktir Allah'tan

Bu zihniyetle düşünürsek Rabbim dilemeseydi nükleer füze de üretilmezdi, bu konuda da kitabımızda açık ayet yok, patlatalım gitsin
Din dersi vermek için uygun bir yer değil forum. Sizin düşünceniz lutfen alıntı yapmayın. Gerekli yere sikayet edeceğim sizi.

Din dersi vermek için uygun bir yer değil forum. Sizin düşünceniz lutfen alıntı yapmayın. Gerekli yere sikayet edeceğim sizi.
Neden yanlış ve kıt fikrinizle dinden ahkam kestiniz o vakit? Haddiniz bildirilince mi forum buna uygun olmadı! Ben sizin gibi şahsi düşüncemi değil hakkı söyledim, neye dayanarak Allah ın buna razı olduğuna cevaz veriyor bir de telkin ediyorsunuz? Bu ne hadsizliktir! Hala ilkokul sıralarında sanıyorsunuz kendinizi şikayet etmeden önce parmak kaldırmayı unutmayın ama benden önce kendinizi şikayet etmelisiniz çünkü dini yorum yapan sizsiniz, sizi uyaran da ben

Sizin o yobaz ve hadislerle sekillenen din yorumlarinizla ilgili burada destanlar yazarim ama enerjimi ve o kiymetli ihtisasimi size harcamak istemiyorum acikcasi yoksa oyle bir had bilirdiniz agziniz acik kalirdi.
Ben vaaz vermedim ayrica yorum yaptim ve bu sizi hic ilgilendirmez daha okudugunuzu bile anlamaktan acizsiniz aksi olsa idi vaaz ile yorumu birbirinden ayirirdiniz.

Mune Din dersi vermeye calisan bu hanimefendi mesajlarimi alintiliyarak kavga cikarmaya calisiyor.

Rabbim en hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip eylesin size bize ve isteyen tüm arkadaşlarıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…