• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kime benziyo

Nhrgk65

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
9
3
1
30
Mrb arkadaşlar günlerdir kafama takılan bir şey var ve bunu sizlere sormak istedim bebeğim 18aylik ve ben kendime benzetiyorum birazda babasına benzetiyorum ama etrafındakiler sürekli kocamın halasina benzediğini söylüyorlar bende ne alaka diye düşünüyorum size sormak istediğim kız çocuğu bu arada bildiğim kadarıyla çocuk anne baba amca dayı teyze halaya benzemesi yüksek durum kocamın halasina neden benzesinki sizce benzeye bilirmi sizin cocuklariniz kime benziyo insallh düzgün anlatabilmisimdir

Mrb arkadaşlar günlerdir kafama takılan bir şey var ve bunu sizlere sormak istedim bebeğim 18aylik ve ben kendime benzetiyorum birazda babasına benzetiyorum ama etrafındakiler sürekli kocamın halasina benzediğini söylüyorlar bende ne alaka diye düşünüyorum size sormak istediğim kız çocuğu bu arada bildiğim kadarıyla çocuk anne baba amca dayı teyze halaya benzemesi yüksek durum kocamın halasina neden benzesinki sizce benzeye bilirmi sizin cocuklariniz kime benziyo insallh düzgün anlatabilmisimdir
Benim oğlum dayıma ve onun cocuklarına daha cok benziyor. Ne annem ne de babam kardeşlerim sarışın, beyaz tenli, mavi gözlü değiliz. Oğlumun babası tarafından da böyle durum hiç yok. Ama oğlum bildiğin sarışın, mavi gözlü olabiliyor yani.

Benzeyebilir ne var ki bunda?

İnsan çocuğu olunca kocasına bile benzetilsin istemiyor bazen😃 ama malesef 7 göbek öncesine kadar herhangi bir akrabaya benzeme ihtimali var öyle derler. Size gıcıklığına demiyorlardır o sebeple olsa o kadar uzaktan birine benzetmezler merak etmeyin. Var demekki onların gözünden benzeyen bir tarafı.
Ben esmerim eşim sarışın oğlanda sarışın. Onların taraf görünce hep hemen babası dedesi dediler sarışın diye. Bizim tarafta renk baba surat senin bebekliğin dediler. Çoğunlukla sarışın olduğu için hemen baba deniyor. Ama kaş göz şekli net ben renk babası kalanı için yorum yapamıyorum biraz daha büyüsün 😁

Kime benzediğinin ne önemi var bunu çok anlayamadım ama benimki amcalarından birinin ikizi gibi diyebilirim. Kendi çocuğu benzemiyor bizimki tıpkısı, ve bu durum kimseyi rahatsız etmiyor niye etsin ki?

Benim oğlum dayıma ve onun cocuklarına daha cok benziyor. Ne annem ne de babam kardeşlerim sarışın, beyaz tenli, mavi gözlü değiliz. Oğlumun babası tarafından da böyle durum hiç yok. Ama oğlum bildiğin sarışın, mavi gözlü olabiliyor yani.
Demekki benziyebiliyomus ben hep daha yakın akraba diye düşünüyordum benzeme durumu oyuzden benim kızımda sarışın ben kumral eşim esmer eşimin halası sarisin burun ve ağız kısmında benzetiyolar😄

Back