• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bebeğin kime benzeyeceği, ilişki ile alakalı mı?

Bebeğin anneye benzemesinin, kadının orgazm olması ıle ilgisi var mı?

• Evet, var.

OY: 0 0,0%
  • Hayır,yok.

OY: 6 66,7%
  • Hatırlamıyorum :)

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Evet anneler,bebeğinizin kime benzediği ilişki şeklinizle, aldığınız zevk ile doğru orantılı oldu mu?
Henüz bebeğim yok, tabıkı bu duruma gore ılıskı seklımı degıstırmeyecegım :)
Ama boyle bırseyın doğruluk payı var mı öğrenmek ıstıyorum...

bagli olmaz olur mu,
ortam ve kosullar bile etkileyebilir,
mesela masanin cesidine gore obez veya bilim adami, dustaysa yuzme sampiyonu gibi gibi...
soruda zevkin yanisira fantaziler de ekleyin, her sey cocuk icin...

neden olmasin dimi?

hahhaha : )))

obezlik ile usta bir asci arasindaki fark gibi sahin k ve haydar dumen kiyasi da yapilabilir ; ))

ama dusunmekten korkuyorum, aseksuel olabilirim her an : p
kadın obezi şahin k ve usta aşçı haydar dümen ha : )))))

Bu arada telden yazdığım için özel isimler de otomatik büyük harf kullanmış:KK43:

Off off şu yıl olmuş 2014 lafını hiç sevmem ama yıl olmuş 2014 arkadaşım ya :KK14:

Arkadasım yılın farkındayım da bazen kanıtlanana kadar hurafe kalabılıyor bazı gerçekler.... benımkısı merak sadece...neyse ben bunu tartışmak ıcın degıl sadece bır anket olsun dıye yapmıştım, teşekkürler..

Arkadasım yılın farkındayım da bazen kanıtlanana kadar hurafe kalabılıyor bazı gerçekler.... benımkısı merak sadece...neyse ben bunu tartışmak ıcın degıl sadece bır anket olsun dıye yapmıştım, teşekkürler..

MythBusters'a yazin,

acaba nasil test ederlerdi : )))

Evet anneler,bebeğinizin kime benzediği ilişki şeklinizle, aldığınız zevk ile doğru orantılı oldu mu?
Henüz bebeğim yok, tabıkı bu duruma gore ılıskı seklımı degıstırmeyecegım :)
Ama boyle bırseyın doğruluk payı var mı öğrenmek ıstıyorum...

Hatırlamıyorum zira çocuk yok :)

Back