• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin kesesi tüplere yakın yerleşenler

Sen şimdi 8 aylık falan olman gerek degilmi bende aynı durumdayım senı surecin nasıl gectı lütfen bana acıklamalı anlatırsan cok sevinirim Allaha emanet

Benimde kesem sol tüpüme yakın çok kritik yerde duruyor.kan değerlerim şöyle 28 ocakta 333–5 şubatta. 1184- 7 şubatta 1216 ve bugün baktırmadım ama keseyi ilk kez. gördü.ancak gelişimi yavaş muhtemelen düşük yaparsın dedi.ağrım sızım yok bazen ara sıra kasıklarım hafif ağrıyo. Lütfen yardımcı olun bu durumu yaşayanlar

Benimde kesem sol tüpüme yakın çok kritik yerde duruyor.kan değerlerim şöyle 28 ocakta 333–5 şubatta. 1184- 7 şubatta 1216 ve bugün baktırmadım ama keseyi ilk kez. gördü.ancak gelişimi yavaş muhtemelen düşük yaparsın dedi.ağrım sızım yok bazen ara sıra kasıklarım hafif ağrıyo. Lütfen yardımcı olun bu durumu yaşayanlar
Ben yaşadım maalesef kaybettim bebeğimi sağ tüpe yakındı rahime yerleşemediğinden hep gününden küçük gidiyordu zaten. Kalp atışlari vs duyulmuştu doktorum bekleyelim belki iner demişti ama maalesef ..kürtaj olmak istemedim 7 haftalıktı düşük oldugunda ama zaten küçük diyordu doktor. Kanamayla attım ben vucuttan

Ben yaşadım maalesef kaybettim bebeğimi sağ tüpe yakındı rahime yerleşemediğinden hep gününden küçük gidiyordu zaten. Kalp atışlari vs duyulmuştu doktorum bekleyelim belki iner demişti ama maalesef ..kürtaj olmak istemedim 7 haftalıktı düşük oldugunda ama zaten küçük diyordu doktor. Kanamayla attım ben vucuttan
Çok ağrı sızı oluyormu düşük yaparken buarada kan değeriniz nasıldı düşük olduğunda.

Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekleriniz var.Allahım hepinize evlatlarınızı bağışlasın🙏

Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekleriniz var.Allahım hepinize evlatlarınızı bağışlasın🙏
Üzülmeyin lütfen :( diyecek birsey de bulamıyorum ama bu da sınavlarınızdan biri (benimde sınavımdı) daha güzel günler sizin olsun .. kan değerlerimde düşme yoktu ilk başlarda iki katı artmıyordu. Sonradan iki katı hatta daha fazla arttı ama maalesef bebişimin kalbi dayanmadi.. size tavsiyem kürtaj olmayın. Ağrılı bir adet sancısı gibi düşünün , bebek düşünce kesesi ve içinde küçük bir canlı (kayısı çekirdeği kadar topu topu) kilodunuza düşer. O düşünce agrı bitiyor. Sonra bildiğin regl oluyor. Benim 3 saatte düşmüştü iç çamaşirima. Ama o geceyi hastanede geçirdim. Çamaşirimdan bebeği alip ilgili hemsireye vermiştim . Patolojiye gönderdiler. Bana kürtajda yapabiliriz demişlerdi. Bebek çok küçük oldugu için hiç sıcak bakmadım. Kürtajdan korkuyorum. Pişmanda değilim

Üzülmeyin lütfen :KK43: diyecek birsey de bulamıyorum ama bu da sınavlarınızdan biri (benimde sınavımdı) daha güzel günler sizin olsun .. kan değerlerimde düşme yoktu ilk başlarda iki katı artmıyordu. Sonradan iki katı hatta daha fazla arttı ama maalesef bebişimin kalbi dayanmadi.. size tavsiyem kürtaj olmayın. Ağrılı bir adet sancısı gibi düşünün , bebek düşünce kesesi ve içinde küçük bir canlı (kayısı çekirdeği kadar topu topu) kilodunuza düşer. O düşünce agrı bitiyor. Sonra bildiğin regl oluyor. Benim 3 saatte düşmüştü iç çamaşirima. Ama o geceyi hastanede geçirdim. Çamaşirimdan bebeği alip ilgili hemsireye vermiştim . Patolojiye gönderdiler. Bana kürtajda yapabiliriz demişlerdi. Bebek çok küçük oldugu için hiç sıcak bakmadım. Kürtajdan korkuyorum. Pişmanda değilim
Canım ben çok korkuyorum düşükten.çok sancısı olup krize giren tanıdıklarımda var.adet sğtısı gibiyse çekerim ki her ay çekiyorum ama bilemiyorum Allahım kolaylığını versin.zaten iki doktorumda kürtajı önermedi önce kendiliğimden düşürmemi bekleyecekler.

1.hamileligim 7 haftalikken kalbi atmadi alindi. 2ci hamikeligim asilama ile oldu fakat doktor sag tupe yakin olusmus dedi. Gelismesine gore bakicaz dedi. Bebegim gelistu herseyi tam olusmusken 12.haftanin bittigi gun aniden dusuk yaptim husranla sonuclandi.

Evdeyim düşük tehlikesi devam ediyo hala iğne ve fitil kullanıyorum.yatmam gerekiyo bir süre.kese 4 günde nerdeyse 2 kat büyümüş ve içinde nokta halinde bebeğim oluşmuş. Kalp atışları duyulmadi henüz.doktorum kesenin bu seferki duruşu daha iyi olumlu olacak gibi ama belli olmaz dedi. Bir de bebek sağ tarafta ya süreli sola yat yerçekiminin etkisi illa ki olacaktır dedi.inşallah bebeğim doğru yola doğru sağlikla gelişirsin lütfen bırakma bizi..

Merhaba
Babada doktorum aynı şekilde tüplere çok yakın dedi rahim filmi daha önce çekilmediğim için dış gebelik olup olmadığını da bilemiyoruz. Ancak 2 gün ara ile yaptırdığım kan değerlerim çok iyi çıkmıştı. En son gittiğimde 6 hafta 5 günlüktü 10 gün sonraya yani haftaya çarşambaya randevu verdi. Kalp atışının olup olmadığına bakıcaz dedi. Ama sonuç ne olacak nasıl olacak çok merak ediyorum. Hep dua ediyorum sağlıklı ise hayırlı ise olsun diye. Bu durum çok sık yaşanan bir durum değil sanırım. Netten araştırdım ancak pek birşey bulamadım. Haftaya çarşambayı dört gözle bekliyorum. Hayırlısı.

Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama benimde bebeğim sol tüpüme yakın yerleşmiş şuan 4 haftalık sonrasında Rahime yerleşti mi 🙏

Melek merhaba aynı durumu şuan ben yaşıyorum aradan baya zaman geçmiş. Ama sonuçunu merak ettim gebeliğin umarım güzel sonuçlanmıştır

Back
X