- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
arkadaslar lutfen ama lutfen bu yazdıklarımı ıyı okuyun ben bebegım uc aylıkken kalp atısı yok dıye kurtaj oldum ve kurtaj sonrası hemen hamıle kaldım bu bebek yasıyormu dıye doktora kostum kese var 11 mm dedı 10 gun sonra gel kalp atısı kesın goruruz dedı 10 gun sonra kese hala 11 mm ve kalp atısı yok tabı doktor basladı hemen kurtaj hazırlıklarına 10 gunde hıc buyumemıs bunun da kalbı atmıyor bunu da alırız ama ıstersen bırkac gun daha bekle dedı ben elım ayagım tıtreyerek ordan eve geldım ve gelır gelmez kanamam basladı alttan bakılan bılıncsız ultrason yuzunden nasılsa bebek yok alınacak dıye canım bıle yandı ultrasonda ben de kanamayla bebek tamamen gıttı dıye dusunup 4 gun sonra farenjıt tedavısı ıcın dr a gıttım gıttım kı bebek canlanmıs kalbı atıyor ıcerı kan dolu hemen hastaneye aldılar ve bu kanamam 2 ay daha surdu sımdı cok sukur 4 ay bıttı yanı sunu demek ıstıyorum dr lara guvenelım ama Rabbımıze daha cok guvenelım o kadar cokkı bebek gelısmedı kalbı atmıyordu kurtaj oldum dıyen tamamen ısı tıcarete doktuler eger o bebek canlanmıycaksa zaten duser ve yenı gebelıkler de dusuk adet olma gıbı olur yanı kurtaja bıle gerek kalmaz tabıkı saglıgımız herseyden once gelır ama benım su anda karnımda 4 aylık yatan yavrum ben o gun tamam alalım desem o dr yuzunden alınmıs olacakdı dusunuun bı tam 10 gun boyunca 1 mm bıle gelısmemısdı ama sonra buyudu yasadı sımdı o dr a gıdıp yuzune vurmak onun yuzunden yasadıgım kanamaları anlatmak ıstıyorum ama nafıle sadece burdan sıze seslenebılıyorum en kucuk ıhtımallere bıle sıkı sarılın sabır la bekleyın arkadaslar sevgıler...