Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. bizde dün bebeğimizin kesesini gördük allaha şükür, herşey yolunda dedi doktor, ama kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi. şuanda daha rahatım..
Tüm isteyenlere allah bu duyguyu yaşatsın, çok farklı tarif edilemeyen bi duygu :))
Şimdi ise yeni gündemimiz doktor seçimi.gayrettepe Florance hastanesini düşünüyoruz ve ordan bir kaç doktor ismi yazmak istiyorum size,
Dr. Banu Bingöl Gönenç
Dr. Begüm Küseyrioğlu
Bu doktorlarda doğum yapmış yada bu doktorlara giden arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum, doktorda çok önemli olduğu için karar vermekte zorlaşıyor,uygulamalı birinden bi yorum alırsam içim daha çok rahat edicek.int. doktorlar hakkında bir sürü bilgi ediniyorum ama bu doktorlara giden birinden yorum alırsam dahada rahatlıcam.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
Kızlar selam bende 5bucuk haftalikken keseyi gordumm,Pazartesi gunü tam 7haftalik olucak kalp sesini doktor vajinal ultrasondami dinletiyor yoksa karindanmi dinleniyo,tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm!herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler ve bebekler :)
arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım değer 528 çıktı, en son adet tarihim 17.12.2011 tahlil tarihi 17.01.2012 dr. ultrasonda baktı keseyi göremedi sonra alttan bakalım mutlaka görünmesi lazım dedi fakat yine görünmedi 2.8 mm birşey gördü fakat emin değilim dedi.. sanki dış gebelikten korkar gibi konuştu.. değerin adetine göre daha yüksek olmalıydı dedi tecrübelerinize dayalı yorumlarınızı bekliyorum..