bebeğin kalp kapakçığında kireçlenme

Hosgeldin cnm merak ediyodum seni:) iyi olmana sevindim:)arabana baktim internetten guzel duruyo ama benim etrafimda gormedim yani ama sirarim gorursem:))evet bizim de bebegimiz kiz olacak ins:) aslinda bende araba icin erken diyodum ama yinede su anda calisirken alayim dedim donradan alacagima dogustan kullansin diye dusundum aldim:) ee bebisimiz nasil gittinmi doktora:)

bebişim iyi çok şükür hatta bir hafta önden gidiyomuş tosuncuk olcak heralde şu anda tam 2 kilo:) kalp kapakçığındaki kireçlenme de artık yok:) doktorun söylediği gibi kendiliğinden geçti sanırım.ank.daki doktor da yok dedi zaten rahatladım.bebek için hazırlıklar hızlandı sabırsızlanıyorum artık :) prensesimiz de iyidir inşallah....

İyi canim cok sevindim bende gecen hafta gittim doktora kalp grafigi icin cok sukur sikinti cikmadi eko kardiyalojide sonra 4d ultrasona girdik gorduk bebegimizin yuzunu simdi bu kadar tatli dogunca nasil olacak cok merak ediyorum:))) ama niye bilmiyorum bu ay cok yorgun hissediyorum kendimi sendede oldumu allahtan bu ay is olarak son ayim ins :)

evet ben de kendimi yorgun hissediyorum artık eskisi gibi değilim.ağırlaştığımı hissediyorum yatarken kalkarken çok rahat değilim zorlanıyorum haliyle:) yine de idare ediyoruz bi şekilde işi burakınca daha rahat olursun inşallah dikkat et kendine de bebişe de :)

İns canim ins cokk sabirsizlaniyorumm:))dedigin gibi zor ama tatlii cekicez artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…