bebeğin kalp kapakçığında kireçlenme

benimde daha bazen ara ara bulantılarım oluyo ama asırı degil evet o yorgunluk bendede var ben iş nedeniyle hep bilgisayar basındayım bazen bende kendi kendime senin burda ne işin var vur kafayı yat diyorum ama :)))))))) sonra diyorum evde ne yapcan calışş iştee:)

burdayım canım mesajını görmüştüm de bakıp hemen yazamadan çıkmıştım bu aralar misafir falan geldi takılamadım nete. eee nasıl gidiyo bakim? bu arada sen nerde çalışıyosun canım??

ben turizimdeyim danışmada calısıyorum :) dun doktordaydım bebegimizi gormeye gittik uclu testimizi yaptırdık cinsiyetini tam goztermedi ama galiba kızmış:)

ben turizimdeyim danışmada calısıyorum :) dun doktordaydım bebegimizi gormeye gittik uclu testimizi yaptırdık cinsiyetini tam goztermedi ama galiba kızmış:)

bu arada seni yeni topiğime de bekliyorum canım isim konulu olan ) bi de senin için açarız artık :)

Canım yazısamıyoruz:)

nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
gittinmi doktora :)

evet canım ya yazışamıyoruz hafta sonu evde değildik net yoktu .hamilelik çok güzel gidiyo çok şükür. bugünlerde hareketlerini çok net hissediyorum peş peşe :) çok güzel ya tekmeliyo resmen ufak ufak.hatta dışardan belli oluyo karnımın hareketi. doktora çarşamba günü gitcem. bu hafta büyük ihtimalle şu renkli olan 3 boyutlu ultrasona da gircem.senin nasıl gidiyo??

ne güzel dimi hissetmek bence biz baba adylarından daha sanslıyız ben ole daha cok hissedemiyorum ama hafif bi kıpırtı :)
inş doktor kontrollerin iyi gelir:) bende artık hamileligin balayı donemine gectım keyfini cıkarıyorumm:)

valla keyfini çıkarmak lazım vakit çok hızlı geçiyo çoğu bitti azı kaldı.hamileliği doya doya yaşamak lazımm:)

evet bencede:) canım doktora gidince haber ver olurmu:)

az önce doktordan geldim canım.herşey normal dedi doktor hatta bu defa kalp kapakçığındaki kireçlenmeyi sormadık bile.en son gittiğimizde sormuştuk asla kafana takma çoğu kişide var hiçbir anlamı yok dedi açıkcası bu doktora çok güveniyorum.başka doktora da gidicem ama ankaraya gitcez yakında orda 1.5 ay kalacağım için Ankara'da rutin kontrole gidicem zaten.başta çok doktor gezmiştim zaten bu doktor Bolu'da herkesin dilinde gerçekten iyi bir doktor güven veriyor.Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah...bu arada bebeğim 641 gr. olmuş:) senin kontroller nasıl gidiyo?doppler cihazın geldi mi?

coooook sevindim senin adına :) bebeğimizede masallah :) canım senden bi fikir almak istiyorum bugun vollex marka bebek arabası gordum 4 parca travel sistem new york dan odulluymus cok guzel duruyo normal fiyatı 1300 lirayken 475 tl ye buldum ben bazı sitelerde de 800 700 tl bi bakıp fikir verebilirmisin:)

canım giremiyorum ne zamandır evimde değilim döndüğümde gtörüşürüz net yok

minikkalp nasılsın?sonunda evime döndüm.kusura bakma ta ne zaman bana vollex arabayı sordun ama bi türlü bakamadım da yazamadım da sana.ank.da düğünümüz vardı o süreçte hep düğün hazırlıkları, telaşı ile geçti.evime döndüğümde daha yeni başlayabildim bebek hazırlıklarına. sen arabayı almışsın sanırım yazdıklarını okudum diğer başlıkta.umarım memnun kalırsın. ben de yeni üç aylık bebeği olan arkadaşımla gittim hiç aklımda yokken bebek arabası almaya.bebeğim kışa geldiği için daha sonra alırım, çok küçükken ihtiyaç olmaz diye düşünüyodum ama arkadaşım mutlaka gerektiğini söyleyince aldım ben de 2 günde baktık karar verdik eşimle. biz de kraft duo travel sistem aldık kırmızı gri rengini. ben biraz acele ettim sanırım ama inşallah memnun kalırım. görüntüsü vollexlere ve bazı başka markalara göre sanki daha kabaca kumaşı daha fazla ama hoşumuza gitti yine de spor duruyor. çift yön özelliği de var tekerlekleri büyük sürüşü rahat gibi. araba ve oto koltuğu beraber 470 e aldıknormalde 700 ken kampanyadaymış diye kaçırmak istemedik.sen kraft duo kullanan memnun olan ya da olmayan biliyo musun? bu arada mobilya beşiğimizi de aldık hazırlıklar devam ederken heyecan gitgide artıyo ben de.bu arada senin bebeğin cinsiyetini söylemiş miydin galiba kızdı dimi? umarım herşey yolundadır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…