bebeğin kalp kapakçığında kireçlenme

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim.bugün doktor ultrasonda kalp kapakçığında kireçlenme olduğunu ama bunun önemli birşey olmadığını söyledi. zamanla kaybolabileceğini söyledi üzerinde durmadı.böyle birşey yaşayıp da daha sonradan bebeğinin kalp kapakçığındaki kireçlenmesi kaybolan var mı?ya da bu nedenle bebeğinin sağlığı ile ilgili olumsuzluk yaşayan var mı?

canım doktor bunu normal usg demi gördü yoksa detaylı ultrasonamı girdin yani normal rutin ultrason muaynesinde nasıl görecek diye düşündüm açıkcası kalp kapakcığındaki kireçlenmeyi birde çok kolay anlaşılabilecek birşey değildir bence bu bahsettiği yani bana çok kolay görülebilecek birşeymiş gibi gelmedi tek bir doktorda kalma bence bir başkasına daha görün birde doktor önemli birşey değil demiş üzerinde durmamışsa demekki çok önemli görmemiş sıkmamaya çalış canını inşallah birşey yokdur

çok teşekkürler ilgine..doktor detaylı ultrasonda baktı fakat detaylı dediğim şu 4 boyutlu renkli olan değil.ona 2 hafta sonra gircem.doktora tekrar sordum umarım dediği gibi önemsencek bişey değildir.çevremde de araştırdıkça duydum genelde sonradan kayboluyo diyolar...doktoruma güveniyorum bulunduğum yerde herkesin bildiği, tavsiye ettiği biri... bakalım çok sağol canım...

benim bildiğim kadarıyla bazı ozel hastanelerde fetal kardıyolajı dıye uygulamalar var benım ılk bebegım kalp rahatsızıydı sımdı ıkıncı hamılelıgım 1 ay sonra bende gıdecem bu yuzden bu uygulamada bebegın kalbındekı butun sıkıntılar ortaya cıkıyo cunku normal ultrasonda cok az farkedılıyo kalp hastalıkları..aksatma gıt onemlı degıl denılsede arastır cnm

çok geçmiş olsun canım ayrıntılı ultasonda görmüştür büyük ihtimal yani tehlikeli bir şey olsa doktorun arkasına düşerdi merak etme ama istersen bir doktora daha görün için rahatlasın canımm ya sonuçlarını bekliyorz canım tekrar geçmiş olsun

inş canım saglıklı sıhhatlı alalımda sen nasılsın nasıl keyifler:)

amin valla bu konu dışında keyfim yerinde çok şükür tadını çıkarmaya çalışıyorum. oğlumun hareketlerini dinleyip hissetmeye çalışıyorum ama henüz çok yoğun hissedemiyorum.biraz sabırsızım galiba :)

of sen bi de antalyadasın yazın sıcağında Allah hepimizin yardımcısı olsun valla.....

evet canım cok sıcak gececek ama olsun sen calısıyomusun evdemı gecırıyosun heycanını bende dınlemek ıcın dopler sıparısı verdım bende cok sabırsızım:)

evet canım cok sıcak gececek ama olsun sen calısıyomusun evdemı gecırıyosun heycanını bende dınlemek ıcın dopler sıparısı verdım bende cok sabırsızım:)

çalışıyorum canım, öğretmenim. 4 ten sonra evdeyim.ama iyi denk geldi daha doğum iznim başlamadan yaz tatiline giriyorum. tatilden sonra okullar açılınca da bi 15 gün falan çalışıp doğum iznine çıkıcam. demek dopler alıyosun aslında ultrason kurmak lazım eve her an görmek için :)

evet ne guzel olurdu ya:) cok sevindim senin icin benim iş saatlerim cok uzun hemde daha en az 3 bucuk ayım var ama olsun evde oturup tembellesmektense en iyisi:)

bence de böyle vakit daha çabuk geçiyo bi de bakmışız bebişlerimiz kucaklarımızda inşallahhhh

insallah canım bir an once hayırlısıyla vakit gecer de mutlu sona erişiriz:9 nasıl geciyo senınde sıkıntıların hafifledimi biraz (bulantı yorgunluk felan)

insallah canım bir an once hayırlısıyla vakit gecer de mutlu sona erişiriz:9 nasıl geciyo senınde sıkıntıların hafifledimi biraz (bulantı yorgunluk felan)

benim rahat geçti sayılır şu ana kadar 2. ve 3.ayda bulantılarım oldu ama çok az şimdi hiç bulantı kalmadı ama yorgunluk uyku hali hep var ya. hem biraz dışarı çıkıp yürüyeyim istiyorum ama evden de çıkasım gelmiyo vur kafayı yat diyorum kendi kendime keşke onu da yapabilsem evin içinde oyalanıp duruyorum bişeylerle internete de çok takılıyorum sürekli aklıma gelenleri araştırmak için falan...böyle vakit geçiyo işte.....senin de rahattır inşallah??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…