çok teşekkürler ilgine..doktor detaylı ultrasonda baktı fakat detaylı dediğim şu 4 boyutlu renkli olan değil.ona 2 hafta sonra gircem.doktora tekrar sordum umarım dediği gibi önemsencek bişey değildir.çevremde de araştırdıkça duydum genelde sonradan kayboluyo diyolar...doktoruma güveniyorum bulunduğum yerde herkesin bildiği, tavsiye ettiği biri... Bakalım çok sağol canım...
benim bildiğim kadarıyla bazı ozel hastanelerde fetal kardıyolajı dıye uygulamalar var benım ılk bebegım kalp rahatsızıydı sımdı ıkıncı hamılelıgım 1 ay sonra bende gıdecem bu yuzden bu uygulamada bebegın kalbındekı butun sıkıntılar ortaya cıkıyo cunku normal ultrasonda cok az farkedılıyo kalp hastalıkları..aksatma gıt onemlı degıl denılsede arastır cnm[/Q
fetal kardiyolojiyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım araştırcam.perşembe günü randevum var zaten iki hafta sonra da 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır. sıkıntını hatırlatmak istemem ama merak ettim canım ilk bebeğinin kalbindeki rahatsızlık neydi normal ultrasonda mı görmüştünüz?
çok geçmiş olsun canım ayrıntılı ultasonda görmüştür büyük ihtimal yani tehlikeli bir şey olsa doktorun arkasına düşerdi merak etme ama istersen bir doktora daha görün için rahatlasın canımm ya sonuçlarını bekliyorz canım tekrar geçmiş olsun[/QU
sağol canım haberdar edicem mutlaka...
benim bildiğim kadarıyla bazı ozel hastanelerde fetal kardıyolajı dıye uygulamalar var benım ılk bebegım kalp rahatsızıydı sımdı ıkıncı hamılelıgım 1 ay sonra bende gıdecem bu yuzden bu uygulamada bebegın kalbındekı butun sıkıntılar ortaya cıkıyo cunku normal ultrasonda cok az farkedılıyo kalp hastalıkları..aksatma gıt onemlı degıl denılsede arastır cnm[/Q
fetal kardiyolojiyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım araştırcam.perşembe günü randevum var zaten iki hafta sonra da 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır. sıkıntını hatırlatmak istemem ama merak ettim canım ilk bebeğinin kalbindeki rahatsızlık neydi normal ultrasonda mı
hayır canım biz dogumdan sonra ogrendık kalbın sol tarafı gelısmemıs yanı kan temizlenmiyomus sadece 14 gun yasadı benım prensımo yuzden gıt arstır cok az hastanede yapılıyo ben hamıleyken renklı ultrason detaylı her zaman gıderdım doktora 20 gunde bır gıderdım ve buranın en ıyı doktoruydu bızım doktorumuz ama bazı hastalıklar fetal kardıyolojıde cıkıyo gıt cnm doktor onemlı degıl dedıysede gıt bak ins ıyı haberler alırsın:)
fetal kardiyolojiyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım araştırcam.perşembe günü randevum var zaten iki hafta sonra da 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır. sıkıntını hatırlatmak istemem ama merak ettim canım ilk bebeğinin kalbindeki rahatsızlık neydi normal ultrasonda mı
hayır canım biz dogumdan sonra ogrendık kalbın sol tarafı gelısmemıs yanı kan temizlenmiyomus sadece 14 gun yasadı benım prensımo yuzden gıt arstır cok az hastanede yapılıyo ben hamıleyken renklı ultrason detaylı her zaman gıderdım doktora 20 gunde bır gıderdım ve buranın en ıyı doktoruydu bızım doktorumuz ama bazı hastalıklar fetal kardıyolojıde cıkıyo gıt cnm doktor onemlı degıl dedıysede gıt bak ins ıyı haberler alırsın:)
anladım canım ya çok üzüldüm Allah ikinci bebeğine sağlık versin.peki bu fetal kardiyolojide bi hastalık çıksa bi çaresi oluyor mu tedavi için doğmadan. yoksa sadece öğrenip hazırlıklı mı olmuş oluyoruz. bu arada hangi şehirde yaşıyorsun ben boludayım ..
bu arada Allah izin verirse seninle 1 ay arayla bebeklerimizi kucağımıza alcaz sanırım
anladım canım ya çok üzüldüm Allah ikinci bebeğine sağlık versin.peki bu fetal kardiyolojide bi hastalık çıksa bi çaresi oluyor mu tedavi için doğmadan. yoksa sadece öğrenip hazırlıklı mı olmuş oluyoruz. bu arada hangi şehirde yaşıyorsun ben boludayım ..
tabıkı cogu hastalıkların anne karnında tedavisivar sen kendini ferah tut inş bi sıkıntı olmaz ama yaptırırsan icin rahat olur ben antalyadayım bu arada ben asırı sıcak bı hamılelık gecirecem galiba(((
inş canım saglıklı sıhhatlı alalımda sen nasılsın nasıl keyifler:)
amin valla bu konu dışında keyfim yerinde çok şükür tadını çıkarmaya çalışıyorum. Oğlumun hareketlerini dinleyip hissetmeye çalışıyorum ama henüz çok yoğun hissedemiyorum.biraz sabırsızım galiba :)
of sen bi de antalyadasın yazın sıcağında allah hepimizin yardımcısı olsun valla.....
evet canım cok sıcak gececek ama olsun sen calısıyomusun evdemı gecırıyosun heycanını bende dınlemek ıcın dopler sıparısı verdım bende cok sabırsızım:)
çalışıyorum canım, öğretmenim. 4 ten sonra evdeyim.ama iyi denk geldi daha doğum iznim başlamadan yaz tatiline giriyorum. tatilden sonra okullar açılınca da bi 15 gün falan çalışıp doğum iznine çıkıcam. demek dopler alıyosun aslında ultrason kurmak lazım eve her an görmek için :)
evet ne guzel olurdu ya:) cok sevindim senin icin benim iş saatlerim cok uzun hemde daha en az 3 bucuk ayım varama olsun evde oturup tembellesmektense en iyisi:)
bence de böyle vakit daha çabuk geçiyo bi de bakmışız bebişlerimiz kucaklarımızda inşallahhhh
insallah canım bir an once hayırlısıyla vakit gecer de mutlu sona erişiriz:9 nasıl geciyo senınde sıkıntıların hafifledimi biraz (bulantı yorgunluk felan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?