benim bildiğim kadarıyla bazı ozel hastanelerde fetal kardıyolajı dıye uygulamalar var benım ılk bebegım kalp rahatsızıydı sımdı ıkıncı hamılelıgım 1 ay sonra bende gıdecem bu yuzden bu uygulamada bebegın kalbındekı butun sıkıntılar ortaya cıkıyo cunku normal ultrasonda cok az farkedılıyo kalp hastalıkları..aksatma gıt onemlı degıl denılsede arastır cnm[/Q
fetal kardiyolojiyi bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım araştırcam.perşembe günü randevum var zaten iki hafta sonra da 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır. sıkıntını hatırlatmak istemem ama merak ettim canım ilk bebeğinin kalbindeki rahatsızlık neydi normal ultrasonda mı
hayır canım biz dogumdan sonra ogrendık kalbın sol tarafı gelısmemıs yanı kan temizlenmiyomus sadece 14 gun yasadı benım prensım
o yuzden gıt arstır cok az hastanede yapılıyo ben hamıleyken renklı ultrason detaylı her zaman gıderdım doktora 20 gunde bır gıderdım ve buranın en ıyı doktoruydu bızım doktorumuz ama bazı hastalıklar fetal kardıyolojıde cıkıyo gıt cnm doktor onemlı degıl dedıysede gıt bak ins ıyı haberler alırsın:)