• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin kalp atışlarını karna dokununca hissetmek mümkün mü?

Allah yardımcın olsun bitanem bol bol duanı et çocuğuna oku Allahın izniyle bişi olmaz zaten nerdeyse doğum zamanın gtelmiş erkende olsa bebişine etkisi çok olmaz benmkide ben daha 21 haftalıkken dün gittim kafa aşşağüıda ayaklar tepedeydi ama geziyor dedi doktor inşallah öle kalmaz
34 hafta 3 günlük oldu bugün sürekli dua ediyorum hep okuyorum. İlk bebeğim ve onu çok seviyorum :KK61: inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı...:KK61:O haftalarda benimki de sürekli dönüp duruyordu 28 den sonra bi döndü baş gelişe öyle de kaldı :KK43:

herşeyin hayırlısı canım hiç canınıu sıkma benmde ilk evladım Rabbim hepimize nasip etsin kokusunu içiimize çekmeyi inşallah benmkide normal haline gelir oğluşumm

Avuç içini göbek deliğinin üst kismina koydugumda sanki duyuyor gibi oluyorum. Henüz 8 haftalik.

Avuç içini göbek deliğinin üst kismina koydugumda sanki duyuyor gibi oluyorum. Henüz 8 haftalik.
Canım mümkün değil duyduğun damarlarından gelen küçük atımlar.
Ben 13+5 gunluk hamileyim daha hissedemiyorum.😊

Internetten okuduğum bilgiye göre 7. Haftadan sonra kalp atışını hissetmeniz mümkünmüş bende bugün hissettim araştırıken bu konuya rast geldim burda da herkes mümkün değil diyor ama internette ilk bebeğinizi kalp atışını hissetmeye başlarsınız bebeğin hareketlerini 14. Haftadan itibaren net hissedersiniz yazıyor :KK48:

Internetten okuduğum bilgiye göre 7. Haftadan sonra kalp atışını hissetmeniz mümkünmüş bende bugün hissettim araştırıken bu konuya rast geldim burda da herkes mümkün değil diyor ama internette ilk bebeğinizi kalp atışını hissetmeye başlarsınız bebeğin hareketlerini 14. Haftadan itibaren net hissedersiniz yazıyor :KK48:
Nil evet bende olabileceğini düşünüyorum. 9 haftaya girdim. Atar damar olabilir diye aynı hizada elimi gezdirdim ama sadece göbek deliğinin hemen üstünde oluyor, baska yerde olmuyor:)

Nil evet bende olabileceğini düşünüyorum. 9 haftaya girdim. Atar damar olabilir diye aynı hizada elimi gezdirdim ama sadece göbek deliğinin hemen üstünde oluyor, baska yerde olmuyor:)
Bende hissettim ama karnıma bastırınca ve göbek deliğimin alt kısmında hissettim ara ara olabiliyormuş denk geldim demekki sende denk gelmissindir çok güzel bir duygu :KK76:

Back
X