Haklisin bencede ama işte naparsin sürekli ne zaman hissedecem bebegimi beklentisi bu hale getirdi beniBence duymak mumkum değil
Ayyy amin amin canim inşallahBebişin daha çok küçük annesihem öyle hissedilmez kuzucuğunu hissetmek istediğin için öyle gelmiştir sana ilerde o kadar çok hissediyorsun ki canını bile yakıyo minnacık Bebiş. Allahım sağ salim kucağımıza versin yavrularımızı
4 aylıktan sonra kalp atışları hızlandığı işçin hissedebilirsin 24 haftadan sonra kulağını dayadığında sesinide duyabilirsnKızlar, ben karnima dokununca cok hızlı bir ritimde kalp atışı gibi birşey hissediyorum, bana pek mümkün degil gibi geldi, sanki rahimde olan onca olaydan dolayi icerde ekstra bi hareketlilik vardir, ondandır heralde diye düşündüm ama bebegin kalp atışı olma ihtimalinide aklimdan çıkaramıyorum
Varmi böyle bir ihtimal acaba sizce?
Sagol canım, ne güzelmiş ya, iple çekiyorum o günleri4 aylıktan sonra kalp atışları hızlandığı işçin hissedebilirsin 24 haftadan sonra kulağını dayadığında sesinide duyabilirsn
Sağol canim bilgi için, maşallah senin az kalmışBebeğin kalp atışları belli bi süre sonra steteskopla dinleyebiliyor ancak. Bebeğin kalp atışlarını ultrason ve steteskopla dışında duymak mümkün değil.
23.hafta 6. güne bak takvimden görürsün canım ordada açıklamışBebeğin kalp atışları belli bi süre sonra steteskopla dinleyebiliyor ancak. Bebeğin kalp atışlarını ultrason ve steteskopla dışında duymak mümkün değil.
az kaldı canım sabretSagol canım, ne güzelmiş ya, iple çekiyorum o günleri
Bu arada evet az kaldı çok şükür. Dua eder misin bizim için erken doğum riskimiz varSağol canim bilgi için, maşallah senin az kalmış
Uzmanlar dışında her yerde yazana inanma derim Can'ım beni yanlış anlamanı istemem. Her yerde yazanla doktorun söyledikleri bazen birbirini tutmuyor23.hafta 6. güne bak takvimden görürsün canım ordada açıklamış
Sancı ve kasılmalar başta olmak üzere bebeğin suyunda kısmen azlık görüldü. Bebeğim erken döndü baş geliş pozisyona ne kadar etkilidir bilmiyorum ama böbreğimde de büyüme var ayrıcaederim tabikide canım Allah yardımcın olsun erken doğum riskinin sebebi ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?