Bebeğin kalp atışı

meryy234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
13
5
20
Arkadaşlar 6+5 haftalikken muayene gittim ve doktor boş gebelik olduğunu söyledi haftaya son kez gel sonra kürtaj yada kendin düşük yaparsın dedi kanaman olursa karışma olsun dedi ve ben 4 yıldır hamile kalamıyorum bu bile benim için nasıl bir ümitken şimdi kalbi atmıyor boş gebelik eminim dedi sizce ne yapmalıyım siz kaçıncı haftada duydunuz rica etsem söyler misiniz

8-9. haftalarda kalp atışını duyanlar var. Bence tek doktorla sınırlı kalmayın. Hafta olarak tam hatırlamıyorum ama 6. haftanın sonuna doğru duymuştum ben.
Başta gittiğim doktor bana boş gebelik hamile değilsin demişti. İkincisi kese var bebek yok kalp atışını duymuyorum demişti. Üçüncü gittiğim doktorum kalp atışını da dinletti minicik bebişimi de göstermişti ultrasonda. Umarım güzel haberler alırsınız. 🙏🏻🌸

8-9. haftalarda kalp atışını duyanlar var. Bence tek doktorla sınırlı kalmayın. Hafta olarak tam hatırlamıyorum ama 6. haftanın sonuna doğru duymuştum ben.
Başta gittiğim doktor bana boş gebelik hamile değilsin demişti. İkincisi kese var bebek yok kalp atışını duymuyorum demişti. Üçüncü gittiğim doktorum kalp atışını da dinletti minicik bebişimi de göstermişti ultrasonda. Umarım güzel haberler alırsınız. 🙏🏻🌸
Umarı ya gerçekten dua edin bu cuma tekrar gidicem ama tekrar yok derse bende başka bi doktora görünürüm doktorum başka doktora boşuna gitmeyin falan dedi üstelik

Ya hiç bir şey demedi boş gebelik dedi ilk kalp oluşur kalp olmadığı için zaten boş kese dedi ve gönderdi bende pek bu konuda birseyler bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemedim
Üstelik bana resmen düşük yaparsan karışma dedi daha 6+5 ken boş kese zaten falan dedi

Arkadaşlar 6+5 haftalikken muayene gittim ve doktor boş gebelik olduğunu söyledi haftaya son kez gel sonra kürtaj yada kendin düşük yaparsın dedi kanaman olursa karışma olsun dedi ve ben 4 yıldır hamile kalamıyorum bu bile benim için nasıl bir ümitken şimdi kalbi atmıyor boş gebelik eminim dedi sizce ne yapmalıyım siz kaçıncı haftada duydunuz rica etsem söyler misiniz
Kesinlikle baska bir doktora gidin görüş alın ne olur ne olmaz 7 haftalıkken kalp atısı duydum ben

Eklentiler

• IMG_1536.jpeg
    IMG_1536.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 40
Ayy su an o kadar ümit oldu ki bana kaç gündür ne zaman düşük yapıcam diye bekliyorum ve duygularım alt üst oldu
Hıc öyke dusunup üzülmeyin lütfen benım arkadaşım 8 haftalıkken bebegının kalp atısını duyabıldı doktorunuzu degıstırın ilk işiniz yarın iyi bir doktora muayene olun burdan mutlaka yorum yzın cok merak ederım sizi🌸

Hıc öyke dusunup üzülmeyin lütfen benım arkadaşım 8 haftalıkken bebegının kalp atısını duyabıldı doktorunuzu degıstırın ilk işiniz yarın iyi bir doktora muayene olun burdan mutlaka yorum yzın cok merak ederım sizi🌸
Yarın biraz işlerin var aslında bi kaç güne mutlaka başka bir doktora görünürüm lütfen dua edin sonuçları sizinle de paylaşırım ama iyi şeyler yazıyım burda 🤲😔

Kesinlikle başka bir doktora daha gidip fikir almanı öneririm. 1 hafta sonraya kadar kendini yiyip bitirene kadar bir görüş alırsan belki daha iyi gelir size. Geç döllenme olabilir mi acaba? Birde minik top gibi yolk sac gözükmedi mi ultrasonda gözükmüyor ama belki siz görmüşsünüzdür

Kesinlikle başka bir doktora daha gidip fikir almanı öneririm. 1 hafta sonraya kadar kendini yiyip bitirene kadar bir görüş alırsan belki daha iyi gelir size. Geç döllenme olabilir mi acaba? Birde minik top gibi yolk sac gözükmedi mi ultrasonda gözükmüyor ama belki siz görmüşsünüzdür
Ultrason görüntüsü tam 6 haftalıktı galiba sonraki ultrason görüntüsünü vermedi yuvarlak birsey vajinal ultrason da göründü ama yinede ısrarla boş gebelik olduğunu söyledi

Ultrason görüntüsü tam 6 haftalıktı galiba sonraki ultrason görüntüsünü vermedi yuvarlak birsey vajinal ultrason da göründü ama yinede ısrarla boş gebelik olduğunu söyledi
Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bazı doktorları anlayamıyorum. Yolk sac varsa boş gebelik olmuyor diye biliyorum. Yine de emin olmak için başka bir doktora görünün. Belki geç döllenme olduğu için bebeğiniz haftasına göre geriden geliyor olabilir. Hayırlısıyla inşallah diyelim

Ben 8.haftada duydum kalp atışını 6.haftada fark ettim vajinal ultrason ile baktılar gözükmedi 2 hafta sonra gel dediler. Ben dayanamayıp bi 4-5 gün sonra yine gittim vajinal ultrasonla tekrar baktılar bu sefer oluşmaya başlamış dediler ama yine kalp atışı yoktu 8.haftada kalp atışını duydum. Umarım siz de olumlu sonuçlar alırsınız 🙏

Kalp atışı duymamak ile boş gebelik aynı şey mi bilmiyorum
Kesenin içinde bebek yoksa boş, diğerinde bebek olsa bile kalp atışı olmuyor değil mi ?
Her neyse ben ilk gittiğimde de doktor kese var ama bebek yok demisti , ama sanki bebeği oluşturacak isiltilar görüyorum demisti
Haftaya bir daha gel ,sağlıkli mi değil mi bakalım demisti ve ertesi hafta bebek oluşmuştu
İnşallah bebek oluşmuş olur bir sonraki gidisinizde

8. Haftadan önce kürtaj olayına girme kardeşim. Ben boş gebelik yaşadım. Dr 6-7. Haftalar yaptığı muayenelerde boş gebelik muhtemelen ama bekleyeceğiz dedi. Bana bi tarih verdi. 8+0 a geliyor. Bu zamana kadar düşük yaşanmazsa kürtaj yapacağız dedi. Hakikaten dediği günden bir iki gün önce düşük oldu.

Bu forumda kaç tane hikaye okudum. Kürtaja diye gidip kalp atışı duyan bile okudum. Boş gebelik de olsa süreyi sonuna kadar kullan.

Not: düşükten sonraki 3. Ay hamile Kaldım ve evladımı doğurdum. Nasipte olan sana gelecek 💙

X