• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin kalp atisi duyulmamasi

ankaer234

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
51
32
8
26
Arkadaslar merhabalar ben burda paylasmistim daha once hamileyim diye. Catlatma ignesi ile hamile kaldim ve normal adetime gore 9 haftalik olmam gerekiyor ama igne 2 hafta sonra vuruldugu icin 7 haftalik hamileyim ancak daha kalp atisi yok tedavi gebeligi oldugu icin mi bu kadar gec duyuluyor birde sunu diyecegim bebek gelisiyor buyuyor ama kalp atisi nasil olmuyor her hafta gittigimde bebek biraz daha buyumus oluyor lutfen yardimci olurmusunuz kafayi yemek uzereyim cok cok uzgunum

Arkadaslar merhabalar ben burda paylasmistim daha once hamileyim diye. Catlatma ignesi ile hamile kaldim ve normal adetime gore 9 haftalik olmam gerekiyor ama igne 2 hafta sonra vuruldugu icin 7 haftalik hamileyim ancak daha kalp atisi yok tedavi gebeligi oldugu icin mi bu kadar gec duyuluyor birde sunu diyecegim bebek gelisiyor buyuyor ama kalp atisi nasil olmuyor her hafta gittigimde bebek biraz daha buyumus oluyor lutfen yardimci olurmusunuz kafayi yemek uzereyim cok cok uzgunum
Kaç kere kontrole gittiniz ve bir haftada ne kadar büyüdü?

gelişimi yavaş gitmiş genelde sağlıksız gebelik böyle oluyor maalesef.Doktorunuz ne diyor? Ben iki kere yaşadım bu durumu
Benim de 7 haftalık bebeğimin büyümemesi sonucu kalbi durdu ilk gebeliğimdi çok korkuyorum bu durum tekrarlıyor mu

Back
X