Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar kiminden duydum hic anlamamıs bebeginin kalp atısnını durdugunu..eminim tumhamilelerde bu endise oluyor bebegin kalp atısı dursa belirtiler bitermi yoksa devam edermi bebek alınmadıgı icin?
her annenin korkulu kabusu sanırım..bi dahaki dr a kadar hep tedirginlik belirti vermemesi kotuBenim hamilelikte belirti olarak göğüs hassasiyetim vardı sadece. Bir anda o yok denecek kadar aza indi. Ama yine de doktora gidene kadar bilemedim kalbinin durduğunu Anlaşılmıyor yani pek
evet kızlar kiminden duydum hic anlamamıs bebeginin kalp atısnını durdugunu..eminim tumhamilelerde bu endise oluyor bebegin kalp atısı dursa belirtiler bitermi yoksa devam edermi bebek alınmadıgı icin?
her annenin korkulu kabusu sanırım..bi dahaki dr a kadar hep tedirginlik belirti vermemesi kotu
Benim bebeğimin kalp atışları hamileliğimin 8. haftasındayken durmuştu. Ama bebeğimin gelişimi 6.haftada kalmıştı. Zaten henüz çok yeniydi o yüzden çokta fazla belirtim yoktu. Farketmedim kalbinin durduğunu. Doktora kontrole gittiğimde öğrenmiştim.
Aynı şeyi yaşamışız seninle. Ben 7+2 de kalbini ve kalp atışlarını görmüştüm. Boyut olarak da gününe uygun gidiyordu. 8+3'te kontrole gittiğimde kalbinin durduğu görüldü. Ayrıntılı ultrasonda 6+4 olarak hesaplandı gelişimi. Oysaki 7+2 de olması gereken boyuttaydı. Sanırım öldüğünde büzüşüyor oraya, o yüzden daha küçük çıkıyor. Bir de dikkat ettim de düşüklerin çoğu 8. haftada oluyor. Bir dahaki hamileliğimizde onu atlattık mı biraz oh çekebiliriz sanırım. Doktorun sana korunman için ne kadar süre verdi?
Doktorum bana 2 ay korunma vermişti ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde rahim kendini toparlamış dedi. Eğer rahim kendini toparlarsa korunmayı bırakabilirsin diyorlar. Ama benim kistlerim çıktı o ay da korunmak zorunda kaldım. Şuan korunma sürecimiz bitti. Beklemedeyiz.
kızlarr hamilelikte toksoplazma enfeksiyonu geçirdim bebeğimi almak zorunda kaldılar bu enfeksiyona vücut bağışıklık kazanana kadar hamile kalma dedilerr bilgisi olan varmıdır ne zaman bağışıklık kazanırımm (
benim hala iyi olduguna isaretmi bilmiyorum karnım 2aylık ama 4aylık gibi karın altımsert gazlı belli bu hamileligimin basından beri oyle..goguslerim hassas damarlı hatta karın bolgeme dogru bile damarlar var..fakat bilmiyorum annelik iste rahat edemiyor insan hep iyi degilde aksi geliyor insanın aklına
etmezmiyim hic..kendimi dusunup bencillik edermiyim?tüm olmayanlara isteyenlere,tüm bebek bekleyen anne adaylarımıza tum bebeklerimize Rabbim saglıklı sıhatli elleri ayakları duzgun akıl saglıklarıyla ruh saglıklarıyla beden saglıklarıyla beraber insallah hayırlı evlatlar versin cumlemize tum bebeklerimizi Allah ım korusun saglık sıhat versin..tum hamilelere Allah ım kolay saglıklı hamilelikler kolay dogumlar nasip etsin..hepimiz anneyiz :)Canım sen hiç kötüye yorma. Rahat bırak kendini. Maşallah güzel bir hamileliğin var. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bol bol dua et ve dualarına bizi de sıkıştır olur mu?