Günaydın bence bunları düşünme endişe etmenin bi manası yok bi yerde okumuştum eğer hamilelik belirtilerini yoğun yaşayıp bir anda kesiliyorsa göğüs hassasiyeti bulantı gibiMerhaba arkadaslar,
sadece meraktan soruyorum acaba bebegin kalbi durursa bunun belirtileri varmidir? Varsa nelerdir?
Yada hic anlasilmazmi? Kanama sart degilmis bazen oluyormus cogu zaman ölü kaliyormus rahimde hic belli olmuyormus dogrumu bu? Allah kimseye yasatmasin insallahInsan hamile olunca endiseleniyor ya. Birde bir düsügüm vardi 2 ay önce. Kalbinin atisini 6+4 de duydum cok sükür insallah hic durmadan atar....
Tatlım cihaz alsan .. yani kalbinin sesini dinleyebildigin cihazlar var ya kulaklikli. Hatta ben ikinci el bir bebek sitesinde güzel bir markayı 20 liraya gördüm. Canın ne zaman isterse kalp atışını dinlersin için de rahat eder.Merhaba arkadaslar,
sadece meraktan soruyorum acaba bebegin kalbi durursa bunun belirtileri varmidir? Varsa nelerdir?
Yada hic anlasilmazmi? Kanama sart degilmis bazen oluyormus cogu zaman ölü kaliyormus rahimde hic belli olmuyormus dogrumu bu? Allah kimseye yasatmasin insallahInsan hamile olunca endiseleniyor ya. Birde bir düsügüm vardi 2 ay önce. Kalbinin atisini 6+4 de duydum cok sükür insallah hic durmadan atar....
Günaydın bence bunları düşünme endişe etmenin bi manası yok bi yerde okumuştum eğer hamilelik belirtilerini yoğun yaşayıp bir anda kesiliyorsa göğüs hassasiyeti bulantı gibi
Buna da bağlı kalmamak lazım benim 6. Hafta bulantım başladı bi ara bi anda kesildi 1 gün sonra yeniden bulantılarım başladı allah korusun yavrularımız Allah'a emanet güzel düşünelim güzel olsun herşey inşallah
benimki kimyasal gebelikti doktorum tekrar hemen kalabilirsin dedi bende kaldim suan 9. haftaligim 6 degil. Bir sorunda yokbencede düşünüp bu tarz şeyleri çağırmamak lazımhayırlısı olsun diyin hep içinizden. bir de 2 ay önce düşük yaptım demişsiniz şu an 6 haftalık hamilesiniz yani düşükten 1 ay sonra hamile mi kaldınız? doktorunuzun bu durumdan haberi var mı? şunun için soruyorum yanlış anlamayın bende boş kese nedeniyle operasyon geçirdim ve 1 sene hamilelik çok önerilmiyor demişti doktorum. çok istenirse de en az 6 ay mutlaka beklenmeli demişti.
öyle ama onu 9 haftalikken dinleyemezsin benim bildigim en az 20 haftalik falan olmaliki duyulsunTatlım cihaz alsan .. yani kalbinin sesini dinleyebildigin cihazlar var ya kulaklikli. Hatta ben ikinci el bir bebek sitesinde güzel bir markayı 20 liraya gördüm. Canın ne zaman isterse kalp atışını dinlersin için de rahat eder.
Ekleme: evet var. Esimin iş arkadasiinin eşi boyle oldu. Meğer karnında kalbi durali 3 gün olmuş. Sekiz haftalıkti. Ama sen bunları kafandan uzaklaştır. Evham yapma. Meditasyon yap rahatla :)
Onu bilemiyorum canım arastirmadim ne yalan söyleyeyim.öyle ama onu 9 haftalikken dinleyemezsin benim bildigim en az 20 haftalik falan olmaliki duyulsun
tsk ama dedigim gibi 20 haftalikken dinleyebilirsin galiba ben öyle biliyorum ben su 13- haftayi atlatayimda allahin iziniyle alirim o cihazida eminim bunaOnu bilemiyorum canım arastirmadim ne yalan söyleyeyim.
Bu konuya göz at istersen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...zi-kullanan-veya-almayi-dusunen-varmi.218421/
Bu konuyu az once senin için buldum.
Alırsan da tavsiye vereyim. Aktardan alabileceğin doğal bir yağ var onu kullanirsan daha sağlıklı. Adini unuttum.
cok sagol canim AMIN rabbim hepimizde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.:) Rabbim hayırlısiyla tamamina erdirsin inşallah.
Kardeşim de düşük yaptı geçen sene. 11 ay oldu. Şimdi 17 haftalık hamile çok şükür. Ama hala bir şey olacak diye ödü kopuyor. Anlayabiliyorum seni.
Amin canım. Bir şey soracağım diğer topiklerde gebelik haftası görülüyor. Neden hamilelik topiginde görünmüyor gebelik seyi. Tuhafcok sagol canim AMIN rabbim hepimizde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
sponsorlu sayfalarda görünmüyormus :) ben bu konu hakkinda topic acmistim orda dediler. Prima sponsor burada o yüzden görünmüyorAmin canım. Bir şey soracağım diğer topiklerde gebelik haftası görülüyor. Neden hamilelik topiginde görünmüyor gebelik seyi. Tuhaf