Bebeğin kalbinin delik olması

İyi günler banada aynı şeyler söylendi . Amniyosentez yaptırdınız mı daha sonradan ve şu an kaçıncı haftanızdasınız ?

merhaba bana da 2 gun once ayrintilida aynisini soyledi doktorum. kalpte delik ve parlaklik var ama burun kemiginde ense kalınliğında ikili testte herhangi bi sorun yok cok korkuttu bizi. baska arkadaslarimla konuştuğumda aynisinin onlarin basina da geldigini gordum. kalpteki delik bebek dogunca 3 4 ayda geçmiş down sendromuda yok insallah bizimkilerde oyle olur saglucakla aliriz yavrularimizi kucagimiza

benımde ayrıntlı ultrasonda vsd cıktı. amnıyosentez önerdiler. yaptırmıcam. ama kalp için fetal eko cektırcem. durumu hakkında detaylı bilgi alacagım daha 4 ay var doguma. sız neler yaptınız doguran oldumu

benımde ayrıntlı ultrasonda vsd cıktı. amnıyosentez önerdiler. yaptırmıcam. ama kalp için fetal eko cektırcem. durumu hakkında detaylı bilgi alacagım daha 4 ay var doguma. sız neler yaptınız doguran oldumu
[/QUOBen doğum yaptım çok şükür bebeğim iyi. Tek bir bulgu ile amniyosentez önermiyor bazı doktorlar. Eğer küçük bir delik ise endişelenmeyin. Rahat olun. Beslenmenize dikkat edin. Fetal ekodan sonra tekrar konuşalım

22. Haftada yaptırdık ayrıntılı ultrasonu ama vsd 1 mm dediler hiç sorun değil doğuncaya kadar kapanır dediler ama doğduğunda 7 mm çıktı şok olduk
Bnmde 6 mmdendi şuan durum ne acaba ameliyat flan oldumu bizde doku var dendi şuan 2ayligiz kapanma yokzaten küçük doğdu anca 3500 kilo şuan

Merhaba,
Benim de 22 haftalık iken kalbin orta bölümünde VSD deliği çıktı. 1-2 mm çok küçük. Amniyosentez yaptırdım. İlk sonuçlar temiz. Trizomi 13, 18 ve 21 ve x ve y kromozomları. Fetal DNA testimde de bu kromozomlar temizdi. Diğer sonuçları bekliyorum. 3 hafta sonra çıkacak. Kalbi delik olup da bebeğinde down sendromu dışında başka genetik hastalık çıkanlar oldu mu acaba? Ve sonradan VSD deliği kapananlar?

Merhabalar çocuğunuz sağlıklı doğmuştur inşallah bizde de kalpte 4 boşluk var mosküler var ve kalpte parlaklık var risk taşıyormuş 37 yaşındayım eşim 42

X