arkadaslar ben kan pihtilasmasi yuzunden 3 dusuk yasadim.
su an 4. ye hamileyim. ama pisikolojim cok bozuk.
ilk bebegimin kalp atisi durmustu hic hissetmedim bile.
2. ve 3. bebeklerim kanamam geldi ondan sonra kayip ettim0.
su an kanamam falan yok ama kalbi durdumu diye cok kaygilaniyorum.
sizce bebegin kalp atisi dursa nasil anlasilir. bilen varmi
iyi ama zaten 3.aydan sonra migde bulantısı inanalmaz derecede azalıyor ben şimdi çok daha rahatım sabahki migde bulantım azaldı benim ara sıra çok az oluo ama oda rahatsız etmiı zaten benim hamileligimde ben hiç kusmadım bile sadce sabah bulantılarım vardı bence kendi kendinize burda tanı koyup insanların aklını karıştırıp strese sokmayın bunları yazraken birazcık duşunun hamile insanlar okuyor bunu ne dusunecekler bir arkadasımız yazmıs benide korkutunuz die herkez doktor kesilio burda hiç anlamıyıorum yok bebegim kalbi durunca migde bulantısı gidiomuş boş bir his oluomuş arkadaşım o sana has bir belirti neden herkezin aklını karıştırıosun ben bi ton kitap okudum hepsinde 3.aydan sonra migde bulantısının geçecegine ve kendinizi daha ii hissedeceginizi yazıyor çünkü bünyeniz artık bebege alışıyor LÜTFEN!!! herkeze mal ederke konuşmayın bak ole olursa dikkat edin doktoro gidin filan cahilce konuşmayalım lütfen burda hamile kadınların piskolojisini bozuyorsunuz!!!!bu ardaa burda okuduklarınıza degil doktorunuzun dedgine güvenin arkadaşlar yoksa ohooo bir ton şey düşünürsünü...anneler içinizi ferah tutun ve allaha baglanın herşeyin taktirini o verir sonucta ona can veren o....
Arkadaşlar benim de meleğimin kalbi durdu pıhtılaşma nedeni ile.. İlk hamileliğimdi ve anlamamıştım ama şimdi düşünüyorum da aslında bir terslik olduğu belliydi.
Kişiden kişiye değişebilir elbette bu durum ama benim normalde çok bulantım olurken birden bire mide bulantılarım kesildi.
Hatta ben sevindim, ne güzel demek ki bulantılarım çabuk bitti dedim.
Meğerse o bulantılar bebeğin içeride olduğunun, sağlıklı olduğunun göstergesi imiş..
Doktorum bile kalbini duyamadığında, bulantılarında bitti di mi dedi.
Sonra tekrar baktı, kalbinin atmadığını söyledi
Elbette ki bu çok kişisel bir durum, herkesin olmayabilir ama ben de böyle olmuştu.
Yani bence hamile olduğunu gösteren belirtiler zahmetli bile olsa devam ettiği sürece içini ferah tut :)
merhaba arkadaşlar
bende dün kaybettim bebeğimi ilk gözağrımı canım çok yanıyor ama Allah verdi Allah aldı elden birşey gelmiyor.
kontrole gitmiştim kalbinin durduğunu öğrendim.apar topar kürtaja aldılar.
yeni yeni anlıyorum lekelenme dışında akıntı ve kanla karışık bişey geliyor lekelenme zannediyorsun doktorlada konuşunca bi rahjatlama oluyor tabi.meğerse bebeğimin kalbi durduğu ve kan pompalayamadığı için dışarı çıkan kanmış lekelenme zannettiğim..dikkat edin nolur az bir lekelenmede olsa mutlaka gidip ulatrason muayenesi yaptırın
merhaba arkadaşlar
bende dün kaybettim bebeğimi ilk gözağrımı canım çok yanıyor ama Allah verdi Allah aldı elden birşey gelmiyor.
kontrole gitmiştim kalbinin durduğunu öğrendim.apar topar kürtaja aldılar.
yeni yeni anlıyorum lekelenme dışında akıntı ve kanla karışık bişey geliyor lekelenme zannediyorsun doktorlada konuşunca bi rahjatlama oluyor tabi.meğerse bebeğimin kalbi durduğu ve kan pompalayamadığı için dışarı çıkan kanmış lekelenme zannettiğim..dikkat edin nolur az bir lekelenmede olsa mutlaka gidip ulatrason muayenesi yaptırın
evet benimde lekelenmem oldu hemen dr a gttk kalp atışı duyulmadı sonra eve geldk ve ertesi gün baska dr agttk ve baska bi dra daha 4 tane dr da aynı şeyi söledi kalp atısı yok ve kürtaj oldm canım yanıyor ama elden bişi gelmior şimdi korkuyorum kürtaj dan sonra çocuğum olmazsa die ama allahtan ümit kesilmez allah aynı kaderde olan herkese bi bebiş nasip ettsn .......
ben de kendimi hamile gibi hissetmemeye başlamıştım. tabi ilk hamilelik olduğu için bebeğin kalbinin duracağı gibi bir ihtimal hiç aklıma gelmemişti ama o gün eşime sürekli "kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum,karnım sanki boş gibi " demiştim. ayrıca iştahım da bir anda açılmıştı. ben bunu annem geldiği için onun güzel yemeklerine yormuştum ama meğerse hamileliğim bittiği içinmiş..ertesi gün rutin doktor kontrolünde de bir iki gün önce kalbinin durduğunu söyledi doktor. .tarif edilmez bir acı ama yaşananları değiştirme şansımız yok malesef. o yüzden önümüze bakacağız...her gebelik kendine özgü , merak etme,ilkinde olmadı diye hep öyle gidecek diye birşey yok. ayrıca artık kürtaj da eskiden olduğu gibi değil, daha modern ve sağlıklı yöntemlerle yapılıyor ve böylece kendini daha kısa sürede toplayabiliyorsun. yeni bebişe iyi hazırlık yapmak için bu süreçte iyi beslenmen ve psikolojini iyi tutman çok önemli. her gün süt, yumurta, ve gülümseyen bir yüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?