Bebeğin kalbi durursa belirti

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
35
Daha once bu baslıkta bı postum vardı ve maalesef bu acıyı bende yasayanlardanım :KK43: ıkı kez kalp durması ve 2 kez kımyasal gebelik gecırdım. Şimdi hamıleyım ve 9 haftanın ıcındeyım kalp atısını 6 gun once gordum ama o günden beri belirtilerim de ciddi azalma söz konusu. Diğer iki kaybımda hıcbır belirti eksıklıgı yasamadım kı zaten belirtiletim yok denecek kadar azdı. Bu gebelıkte ıse mıde bulantım sıskınlıgım hepsı varken 3 gundur kendımı bombos hıssedıyorum ve doktora gıtmeye korkuyorum. Bu acı durumu tecrübe edenler sizde ne gibi değişiklik vardı? Yanı gebelık belırtılerının anıden azalması normal mi bu haftalarda?

Aslında 7 hafta mı olması gerekıyordu? Peki hıc kalp atımını duymasanız bıle ekrandan gosterdımı en azından baslamıs diye yoksa hıc olusmadımı henüz
yok direk ölmüs dedi şok oldum nasil eve geldim bilmiyorum kendi doktorum aldirma cocugu dddi yarin gel yanima dedi komsumda ayni seyleri yasamis 8 haftada duyulmus kalp atislari o yuzden 8 haftaya kadar takip edecem

Eklentiler

• Screenshot_20211126-094925.jpg
    Screenshot_20211126-094925.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 1.237
yok direk ölmüs dedi şok oldum nasil eve geldim bilmiyorum kendi doktorum aldirma cocugu dddi yarin gel yanima dedi komsumda ayni seyleri yasamis 8 haftada duyulmus kalp atislari o yuzden 8 haftaya kadar takip edecem
Tabıkı doktorun dogru demıs. Henüz olusmamıs bıle olabılır nasıl oldu derkı henüz 7. Haftada hatta 6 cıkmıs sizin. Bence moralını bozma kesınlıkle. Gebelik belirtilerin nasıl peki sen kendını nasıl hıssedıyorsun

E Allah Allah. Bende 4500 beta civarı minik bi kese göründü 2 hafta sonra kalp dinledik biz. Betan daha az ki kalp nasıl duyacakmış. Acaba kesen filan mı düzensiz ondan mı öyle dedi? 🤔 Ultrason kağıdını da atabilir misin? M Mevsim4747

Tabıkı doktorun dogru demıs. Henüz olusmamıs bıle olabılır nasıl oldu derkı henüz 7. Haftada hatta 6 cıkmıs sizin. Bence moralını bozma kesınlıkle. Gebelik belirtilerin nasıl peki sen kendını nasıl hıssedıyorsun
iyyim 1 aydir cok yemek yiyordum ilaclarda cok aldim grip olmustum gebe oldugumu bilmiyordum istahim cok acik 55 den 60 kilyo ciktim normaldi herseydi son 1 haftadir goguslerim sizliyordu ben kist var diye onemsemiyordum 47 gun once adet gormustum sok oldum 6 haftalik gebrsin dddi

X