Konuya şöyle acıklık getıreyım 20 gun once gıttıgım doktor bana ölmüş deyınce ertesı gun baska doktora gıttım ama anlatmadım durumu baktı bebegı gordu haftasıyla uyumlu dedi ölmüşmü bebeğim dedım hayır dedi hatta kızdı bana neden boyle dusunuyorsun dedı bu hafta yıne gıttım kalp atışı ıcın duyamadı kalp atısını haftaya gel dedı neden duyamıyoruz dedım oda sen neden bu kadar kötü düşünüyorsun her seferınde dedi hersey şuan normal dedi bana ama haftaya artık duyamlıyız dedı sadece psıkolohın ıyı degıl dedı bana bıde hep negatıf dusunuyorsun dedı ne duaunursen o olur dedi git rahatına bak dedı napıcamı sasırdım mecbur beklıyorum bnde o yuzdenZehirlemez kalbi durduğu için içinde çürür eğer gerçekten kalbi durduysa aldırman gerekir yoksa Rahime zarar verebilir bir şekilde kanama olması lazım geç olmadan müdahale edilmeli
Bu arada bebek gecen haftaya gore gelışmıstı yineKonuya şöyle acıklık getıreyım 20 gun once gıttıgım doktor bana ölmüş deyınce ertesı gun baska doktora gıttım ama anlatmadım durumu baktı bebegı gordu haftasıyla uyumlu dedi ölmüşmü bebeğim dedım hayır dedi hatta kızdı bana neden boyle dusunuyorsun dedı bu hafta yıne gıttım kalp atışı ıcın duyamadı kalp atısını haftaya gel dedı neden duyamıyoruz dedım oda sen neden bu kadar kötü düşünüyorsun her seferınde dedi hersey şuan normal dedi bana ama haftaya artık duyamlıyız dedı sadece psıkolohın ıyı degıl dedı bana bıde hep negatıf dusunuyorsun dedı ne duaunursen o olur dedi git rahatına bak dedı napıcamı sasırdım mecbur beklıyorum bnde o yuzden
A evet şimdi hatırladım sizi diğer konunuzdan bence size ısrarla perinatoğa gitmenizi öneririm mutlaka gidin ters bişey var demiyorum ama süre bana uzun geldi hayırlı haberlerin olsunBu arada bebek gecen haftaya gore gelışmıstı yine
A evet şimdi hatırladım sizi diğer konunuzdan bence size ısrarla perinatoğa gitmenizi öneririm mutlaka gidin ters bişey var demiyorum ama süre bana uzun geldi hayırlı
Radyloğamı yoksa petinatoloğamı diğer arkadasta onu öneriyor bu haftadan sonra duymazsammı gıdeyım yoksa10. haftadan sonrası sıkıntılı diye biliyorum gelişme varsa beklemenizi hatta onun öncesinde birkaç görüş daha almanızı iyi bir radyaloğa görünmenizi tavsiye ederim
Bence vakit kaybetmeyin Pazartesi gidin beni radyolojiye yönlendirmişlerdi siz perinatoloğa gidin en iyisiRadyloğamı yoksa petinatoloğamı diğer arkadasta onu öneriyor bu haftadan sonra duymazsammı gıdeyım yoksa
Öncelikle çok geçmiş olsun . Bu konuyla aynı mı bilmiyorum ama kuzenimin eşi 2.çocuğuna hamileydi doktora gitmişti birkaç kez çocuğun kalbi atmıyor kalp atışı yok iki hafta sonra gel kürtajla alalım demişlerdi o gitmedi sonra başka bi doktora gitti çocuğun kalbini geçte olsa duydular çok şükür şuan doğru çocuk çokta sağlıklı bazen kalp atışı geç duyulabiliyor . Bende 17 haziranda transfer olmuştum. İlk gittiğimde keseyi gördük 1 hafta sonrada kalbinin atışını görmüştük . Allah büyüktür inşallah kalp atışı vardır doktor görememiştirMerhabalar ben tup bebekle gebe kaldım
19 hazıranda transferım oldu
29 temmuzde doktora gıttım bebeğin kalbi 6 gün önce durmuş dedi bana ve hemen kurtaj olman lazım dedi ama bn olmadım
Şimdi size soracağım soru şu
1- Onun hesabına gore 20 gundur bebek karnımda ölü ve bu kadar uzun zaman olmasına rağmen beni zehirlemesi gerekmezmiydi şuan bebek 8 haftalık bırkaç gun sonra tekrar kontolüm var
Gecen hafta başka doktora gıttım bebek gelişmişti falat yıne kalp atışını duyamadık
Yardımcı olursanız sevınırım
Pazartesı kalp atısını duymazsak doktorun fıyeceklerınıde değerlendırıp ona gore gıdecegımperinatoloğa dua edın lutfenBence vakit kaybetmeyin Pazartesi gidin beni radyolojiye yönlendirmişlerdi siz perinatoloğa gidin en iyisi
Merhabalar kaçıncı haftaya kadar beklemıstı öğrenebılırmısınızÖncelikle çok geçmiş olsun . Bu konuyla aynı mı bilmiyorum ama kuzenimin eşi 2.çocuğuna hamileydi doktora gitmişti birkaç kez çocuğun kalbi atmıyor kalp atışı yok iki hafta sonra gel kürtajla alalım demişlerdi o gitmedi sonra başka bi doktora gitti çocuğun kalbini geçte olsa duydular çok şükür şuan doğru çocuk çokta sağlıklı bazen kalp atışı geç duyulabiliyor . Bende 17 haziranda transfer olmuştum. İlk gittiğimde keseyi gördük 1 hafta sonrada kalbinin atışını görmüştük . Allah büyüktür inşallah kalp atışı vardır doktor görememiştir. Ama diğer doktor niye demedi kalbi atmıyor diye sonuçta o da görürdü kalbinin atmadığını tuhaf geldi bana
Sordum bakalım cevap gelirse haber vereceğim sana canım .Merhabalar kaçıncı haftaya kadar beklemıstı öğrenebılırmısınız
benm dün tam 8 haftalık oldu.
Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Ikı gundur ne yıyorsam dokunuyor bana halsızım sizdede oldumu gebelıgın basınsan berı göğüslerim şişti ve iştahım açıktı şimdi tam tersıne ne yesem mıdemi ekşitiyor
Hakkında hayırlısı olsun hayırlı zamanda inşallah yeniden sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah üzülme demiysem acını taaaa derinden hissediyorum ki beterin beteri var daha beterini yaşamış biri olarak söylüyorum geçecek Allah büyüktür dualarım seninleBebeğim ölmüş gelişimi 7. Haftada durmus
Hakkında hayırlısı olsun hayırlı zamanda inşallah yeniden sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah üzülme demiysem acını taaaa derinden hissediyorum ki beterin beteri var daha beterini yaşamış biri olarak söylüyorum geçecek
InşaAllah Hemen gecsın ıstıyorum evlatlarını kaybedenler nasıl yaşıyor Allahım göğüs kafesım daralıyor nefes alamıyorum resmen Allah razı olsun Rabbım yardımcımız olsun kucagımızı bos bırakmasınHakkında hayırlısı olsun hayırlı zamanda inşallah yeniden sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah üzülme demiysem acını taaaa derinden hissediyorum ki beterin beteri var daha beterini yaşamış biri olarak söylüyorum geçecek Allah büyüktür dualarım seninle
Ahh bilmemmi hiç ben 35 haftalık kaybettim 6 ay oldu hala ruhum daralıyo diyorumya beterin beteri var rabbim sağlıklı sıhhatli doldursun kucağımızıInşaAllah Hemen gecsın ıstıyorum evlatlarını kaybedenler nasıl yaşıyor Allahım göğüs kafesım daralıyor nefes alamıyorum resmen Allah razı olsun Rabbım yardımcımız olsun kucagımızı bos bırakmasın
Rabbim yar ve yardımcınız olsun öncelikle çok üzücü bir durum. Birkaç hafta önce hastanede biriyle tanıştık. Kendisi ikiz hamileymiş ama biri ikizlerden ölmüş. 27.haftasında kalbi durmuş bebeğin diğeri yaşıyormuş. Zehirlenme ihtimali olduğu için sürekli hastanede yatıyordu diğer bebeği gelişsin diye bekliyordu. Doğum olana kadar kalacaktı. 33.haftada duyduğum kadarıyla doğum yapmış sezeryan ile. Yani demem o ki anneyi 6 hafta boyunca zehirlememiş. Demek ki kalabiliyor haftalarca da. İnşallah sizin bebek yaşıyordur kalbinide duyarsınızMerhabalar ben tup bebekle gebe kaldım
19 hazıranda transferım oldu
29 temmuzde doktora gıttım bebeğin kalbi 6 gün önce durmuş dedi bana ve hemen kurtaj olman lazım dedi ama bn olmadım
Şimdi size soracağım soru şu
1- Onun hesabına gore 20 gundur bebek karnımda ölü ve bu kadar uzun zaman olmasına rağmen beni zehirlemesi gerekmezmiydi şuan bebek 8 haftalık bırkaç gun sonra tekrar kontolüm var
Gecen hafta başka doktora gıttım bebek gelişmişti falat yıne kalp atışını duyamadık
Yardımcı olursanız sevınırım
Malesef duyamadık kalbını gelısımı durmus haftaya kurtaj olacagımRabbim yar ve yardımcınız olsun öncelikle çok üzücü bir durum. Birkaç hafta önce hastanede biriyle tanıştık. Kendisi ikiz hamileymiş ama biri ikizlerden ölmüş. 27.haftasında kalbi durmuş bebeğin diğeri yaşıyormuş. Zehirlenme ihtimali olduğu için sürekli hastanede yatıyordu diğer bebeği gelişsin diye bekliyordu. Doğum olana kadar kalacaktı. 33.haftada duyduğum kadarıyla doğum yapmış sezeryan ile. Yani demem o ki anneyi 6 hafta boyunca zehirlememiş. Demek ki kalabiliyor haftalarca da. İnşallah sizin bebek yaşıyordur kalbinide duyarsınız