Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen var mı?

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..

zor bir durum canim. seni cok ama cok iyi anlayabiliyorum. iki kere yasadim enin su an yaşadıklarını.

Cok üzüldüm canım. Allahim yardimcin olsun.
Dua edecegim sana.
Insllah yarın guzel haberle alırsın

Canm cok gecmis olsun..bende kurtaj oldum.ikili test yaptrmaya gittigimde ogrendim.istedgini sor cnm.anestezi ile kurtaj oldum.cok zor bi durum.seni yasadiklarini cok iyi anliyorum.dr um sey demisti bana sagliksiz gebelik duser dusmesse kalbini durdurur kendi.dua et bebek sana birakmadi bu durumu demisti...Rabbim sabir versin

Gecmis olsun öncelikle, bende ayni durumu yasadim zor bir surec Allah sabir versin. bana da doktorum sagliksiz gebelikte allah kolaylik sagliyor, bebek gelismiyor,kalbi duruyor demisti. Oyuzden durumu kabullenmen ve guvendigin biryerde operasyon gecirmeni oneririm.. bir gebelik ardindan 2. Gebelik cok daha kolay oluyor..

Allah razı olsun canım inşallah 2. Kez bu duyguyu yaşar sağlıklı bir gebelik geçiririm..

Çok geçmiş olsun canım bende 1 ay önce bu durumu yaşadım kürtaj oldum inşallah sen duyarsın kalp atışlarını ama kendini her duruma hazırla her şeyde vardır bi Hayır

Hepimiz bak aynı durumu yaşayanlar sana destek olmak için yazmışız.
Bende 3 ay önce aynı şeyi yaşadım canım.
İlk gebeliğim di. Aynı duygu benimde icimdeydi umudum vardı yaşıyordur dedim ama malesef kürtaj oldum. Seni cok iyi anlıyorum. Rabbim sabır versin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…