Bebeğin kafasının büyük olması

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
656
118
Arkadaşlar son kontrollerimde bebeğin kafası büyük çıkıyor hep bir hafta önden gidiyor doktor yapısal olabilir dedi yine de korktum bi sıkıntı yaşayan var mı böyle olunca

Arkadaşlar son kontrollerimde bebeğin kafası büyük çıkıyor hep bir hafta önden gidiyor doktor yapısal olabilir dedi yine de korktum bi sıkıntı yaşayan var mı böyle olunca
Bana da kafası su toplamış demişlerdi ve düşük yaptım ama sizinki farklı inşallah bir sıkıntı olmaz belki ilerleyen haftalarda normaldir

Benimkinin de kafası büyük, benim de kafam büyükmüş bana da doktor yapısal dedi. Korkulacak bir şey değildir bence merak etme

Değişir o, önden gider geriden gelir. Doktor problem yok diyorsa sorun yoktur

Doktorunuz normal dediyse takmayın kafanıza. Zaten su toplaması gibi bir durum olsa ultrasonda görünürdü. Prob 1 mm kaysa ölçüm değişiyor, bebeğin pozisyonuna göre değişiyor aynı gün farklı ölçüm bile mümkün. 1haftanın hiç bir önemi yok üzmeyin kendinizi.

Yapısal gibi duruyor ama sıvı birikmesi de olabiliyor dedi ben sorunca dedi sıvı görse söylerdi herhalde bir dahaki kontrolde sorucam iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…